Lyöjätilaston kärki Ella Mäkelä jatkaa Kirittärissä kaudella 2021

 – Superpesis

Naisten Superpesiksen lyöjätilastoa johtava Ella Mäkelä, 21, jatkaa Kirittärissä myös kaudella 2021. Maanantaina solmittu jatkosopimus on vuoden mittainen. Ella Mäkelä on aloittanut kuluvan kauden upeasti lyöden pelaamissaan kuudessa ottelussa peräti 19 juoksua (2+17). Mäkelä on Kirittärien oma kasvatti, jolle tämä kausi on ensimmäinen Kirittärien superpesisjoukkueessa. ”Hienoa saada jatkaa omassa kasvattajaseurassa myös ensi kaudella. Oma peli […]

Naisten Superpesiksen lyöjätilastoa johtava Ella Mäkelä, 21, jatkaa Kirittärissä myös kaudella 2021. Maanantaina solmittu jatkosopimus on vuoden mittainen.

Ella Mäkelä on aloittanut kuluvan kauden upeasti lyöden pelaamissaan kuudessa ottelussa peräti 19 juoksua (2+17). Mäkelä on Kirittärien oma kasvatti, jolle tämä kausi on ensimmäinen Kirittärien superpesisjoukkueessa.

”Hienoa saada jatkaa omassa kasvattajaseurassa myös ensi kaudella. Oma peli on kulkenut tällä kaudella hyvin etenkin mailanvarressa”, Ella tuumii tyytyväisenä.

”Harjoitus- ja sarjapelit ovat osoittaneet kovan potentiaalin. Ella pystyy kehittymään niin sisä- kuin ulkopelissä vielä todella paljon”, Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen hehkuttaa.

”Kotiuttajan rooli on vaativa pesiksessä. Hienoa, että Mäkelän Ella jatkaa tutussa ympäristössä ja kasvattajaseurassaan myös tulevalla kaudella. Menestyvä joukkue tarvitsee hänen kaltaisiaan kylmiä ratkaisijoita”, seurajohtaja Pete Kaijansinkko kiittelee.

Sälli Oy jatkaa Ella Mäkelän kummiyrityksenä myös kaudella 2021

Sälli Oy jatkaa Ella Mäkelän kummiyrityksenä myös kaudella 2021.

Lisätietoja antaa:
Petri Kaijansinkko
pete.kaijansinkko@icloud.com
gsm 0400540977
Twitter : @petriolavi67

#yhdessähuipulla2020

Viimeaikaisia uutisia