Kummiyritykset ovat tyytyväisiä yhteistyöhön

 – Superpesis

12.10.2017 Kirittärien superpesisjoukkueen pelaajilla on kaikilla omat kummiyritykset. Tämä kummitoiminta on ollut niin seuran kuin kummina toimivien yritysten kannalta todella onnistunut ja mieluinen yhteistyömuoto. Kirittärien yhteistyökumppanit ovat olleet todella tyytyväisiä kummiyritystoimintaan yhteistyökumppanuuden muotona. Kummiyrityksenä toimiminen on todella kannattava yhteistyömuoto. Tämän takia osa viime kauden kummiyityksistä on solminut jatkosopimuksen yhteistyöstä Kirittärien kanssa koskien nimenomaan kummiyhteistyötä. Kummiyritys saa näkyvyyttä […]

12.10.2017

Kirittärien superpesisjoukkueen pelaajilla on kaikilla omat kummiyritykset. Tämä kummitoiminta on ollut niin seuran kuin kummina toimivien yritysten kannalta todella onnistunut ja mieluinen yhteistyömuoto.

Kirittärien yhteistyökumppanit ovat olleet todella tyytyväisiä kummiyritystoimintaan yhteistyökumppanuuden muotona. Kummiyrityksenä toimiminen on todella kannattava yhteistyömuoto. Tämän takia osa viime kauden kummiyityksistä on solminut jatkosopimuksen yhteistyöstä Kirittärien kanssa koskien nimenomaan kummiyhteistyötä.


Kummiyritys saa näkyvyyttä kummipelaajansa yhteydessä ja näin ollen pystyy hyödyntämään pelaajaa omassa mainonnassaan. Tämän lisäksi kummiyrityksellä on mahdollisuus käyttää kummipelaajaansa tapahtumissaan ja omassa mainonnassaan hyödyksi.


Tähän mennessä kaudelle 2018 yhteistyösopimuksen pelaajan kummina toimimisesta ovat solmineet:
Kumoni Oy Sisä-Suomi                   Emma Nieminen
Rengasliike Kumisetä                      Emma Sallinen
K-Supermarket Länsiväylä              Laura Toikkanen
K-Market Kotiväylä ja Kinkomaa     Marjukka Urpelainen
Kulta Katriina                                   Iina Valkeejärvi

Lisäksi vahvasti Kirittärien mukana teemalla #yhdessähuipulle ovat Meltex ja Tikka Spikes. Nämä molemmat yritykset ovat näkyvästi esillä tiettyjen pelaajien kypärissä.


Lisätietoja:

Petri Kaijansinkko ,
pete.kaijansinkko@icloud.com 
gsm 0400540977
WhatsApp 0440540977

Viimeaikaisia uutisia