Kirittäret jatkaa innolla kohti kautta 2018

 – Superpesis

9.10.2017 Kirittärien superpesisjoukkue vietti ensimmäistä harjoitusleiriä 23.-24.9. Kauteen 2018 valmistautuminen on aloitettu hyvissä ajoin ja loistavin tuloksin. Kirittärien superpesisjoukkue aloitti valmistautumisen kauteen 2018 ennätyksellisesti kaksi viikkoa kauden 2017 päättymisen jälkeen. Ensimmäistä harjoitusleiriä vietettiin 23.-24.9. Leirillä koko joukkue oli ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan kasassa. Laura Toikkanen on uusi tuttavuus Kirittärissä, sillä hän pelasi viime kaudella Rauman Lukossa. […]

9.10.2017

Kirittärien superpesisjoukkue vietti ensimmäistä harjoitusleiriä 23.-24.9. Kauteen 2018 valmistautuminen on aloitettu hyvissä ajoin ja loistavin tuloksin.

Kirittärien superpesisjoukkue aloitti valmistautumisen kauteen 2018 ennätyksellisesti kaksi viikkoa kauden 2017 päättymisen jälkeen. Ensimmäistä harjoitusleiriä vietettiin 23.-24.9. Leirillä koko joukkue oli ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan kasassa. Laura Toikkanen on uusi tuttavuus Kirittärissä, sillä hän pelasi viime kaudella Rauman Lukossa. Emma Nieminen puolestaan on pelannut Kirittärissä jo neljä kautta.

– On ollut todella mahtavaa päästä tekemään töitä Nallen kanssa. Olemme tosiaan tunteneet toisemme jo useamman vuoden ja ymmärrämme toisiamme sujuvasti.  En ole koskaan aloittanut pesiskautta näin aikaisin, mutta on ollut mukava saada kunnon tekemisen meininkiä tähän syksyyn, Emma Nieminen avaa kauden aloitusta.

Niemisen ja Toikkasen aloitukset kaudelle 2018 ovat olleet hieman erilaiset. Siinä missä Laura Toikkanen on saanut siviilielämänsä asettumaan vaivattomasti Jyväskylään, on Nieminen muuttanut työn ja parisuhteen perässä Kainuuseen. Kirittärien yhteistyökumppanit ovat olleet iso apu pelajien työllistymisen kannalta. Toikkanen on töissä K-supermarket Länsiväylässä.

– On ollut mahtavaa tulla joukkueeseen ja seuraan, jossa minut on otettu näin hyvin vastaan. Työpaikan järjestyminen yhteistyökumppani kuvioiden kautta Länsiväylän K-supermarketiin oli todella huippu juttu. On tosi hienoa, että Kirittärissä asiat hoidetaan niin, että pelaajat voivat keskittyä pelaamiseen, Toikkanen kertoo.

Kirittäret aloitti harjoituskautensa jo syyskuun alussa. Ensimmäinen leiritys antoi todella hyviä lupauksia tulevasta. Aloitusleirin ohjelmaan kuului palavereja, kahdet yhteiset lajiharjoitukset ja viime vuosien mestareiden esittäytymisiä. 

– Näin uutena pelaajana on ollut todella kivaa päästä treenaamaan joukkueen kanssa jo nyt. Olen päässyt tutustumaan uusiin joukkuekavereihin paremmin. Ensimmäinen leiri antoi hyvin esimakua tulevasta ja nosti odotuksia jo entisestään. Erityisen mielenkiintoista oli päästä kuuntelemaan palavereissa entisten huippupelaajien ja pelinjohtajien ajatuksia, Toikkanen summaa aloitusleiriä.

Armi Ahola, Katja Saari ja Kira Andersson ottivat yhden leirin palavereista haltuun ja kertoivat kauden 2018 joukkueelle, minkälaisen pelaajapolun he ovat käyneet läpi ja mitä menestyminen on heidän kohdallaan vaatinut. Kirittäret aikoo hyödyntää tulevalla kaudella näiden entisten huippupelaajien osaamista joukkueen kehittämisessä.

– Ensimmäinen leiri oli kyllä hurja motivaation kohottaja. Kun pääsi kuuntelemaan todella kovien pelinaisten ajatuksia pelaamisesta ja menestymisestä, ei voi todellakaan jäädä kylmäksi. Kirittärien historiaa tuotiin todella hyvin esille. Itselläni on kova halu menestyä pesäpalloilijana ja tunnen, että Kirittärissä ympärilläni on samankaltaisia tyyppejä, Nieminen kertoo.

Kirittärien superpesisjoukkue kokoontuu seuraavalle leirille ensi viikonloppuna 13.-15.10. Tarkoituksena on ottaa joukkueena seuraava askel kohti talvikaudelle 2018 asetettua tavoitetta. 

– Tavoitteemme talvikaudella 2018 on harjoitella ja tehdä asiat niin hyvin ja huolellisesti, että voimme keväällä asettaa kauden tavoitteeksi mestaruuden. Mestaruutta ei voiteta siitä puhumalla, vaan tekemällä asioita joka päivä oikein, pelinjohtaja Nalle Viljanen summaa.

Lisätietoja:

Petri Kaijansinkko
pete.kaijansinkko@icloud.com
gsm 0400540977
WhatsApp 0440540977
 

-ES

Viimeaikaisia uutisia