Kirittärien ja Neste Rallin yhteistyö jatkuu

 – Superpesis, Yleinen

8.3.2019  Kirittärien ja Neste Rallin yhteistyö jatkuu myös tulevalla kaudella. Camilla Kirsilä on edelleen Neste Rallin kummipelaaja. Naistenpäivän ( pe 8.3.) kunniaksi Neste Ralli ja Kirittäret tarjoavat huikean edun Kirittärien kausilippuvihkon ostajalle, vain Naistenpäivänä. Neste Ralli on Jyväskylän Kirittärien kummitapahtuma myös kaudella 2019 – Camilla Kirsilästä rallin kummipelaaja Neste Ralli ja naisten suomenmestaruuden viime vuonna […]

8.3.2019 

Kirittärien ja Neste Rallin yhteistyö jatkuu myös tulevalla kaudella. Camilla Kirsilä on edelleen Neste Rallin kummipelaaja. Naistenpäivän ( pe 8.3.) kunniaksi Neste Ralli ja Kirittäret tarjoavat huikean edun Kirittärien kausilippuvihkon ostajalle, vain Naistenpäivänä.

Neste Ralli on Jyväskylän Kirittärien kummitapahtuma myös kaudella 2019 – Camilla Kirsilästä rallin kummipelaaja

Neste Ralli ja naisten suomenmestaruuden viime vuonna pesäpallossa voittanut joukkue, Jyväskylän Kirittäret jatkavat yhteistyötä. Suomen MM-ralli ja Kirittäret tulevat tekemään sekä markkinointiin että promootioihin liittyvää yhteistyötä, joka näkyy ja kuuluu kevään ja kesän myötä suomalaiselle urheiluyleisölle.

Osana Neste Rallin ja Kirittärien yhteistyötä Neste Ralli toimii kummitapahtumana yhdelle Kirittärien Superpesispelaajista, Camilla Kirsilälle. Etenijäjokerina tunnettu Kirsilä tulee kantamaan Neste Rallin logoa kypärässään runkosarjan ensimmäisistä otteluista, aina elokuun alussa ajettavaan rallin MM-osakilpailuun asti.

– On mahtava jatkaa yhteistyötä jyväskyläläisen menestysseuran kanssa. Olemme molemmat parhaita sarallamme, joten tästä on mahtavaa lähteä jälleen kauteen, joka toivottavasti tuo taas menestystä lajeissamme, hehkuttaa Neste Rallin promoottori Jani Backman.

– Ralli ja pesis ovat keskeinen ja hyvin perinteinen osa Jyväskylän kesää ja sen tapahtumia. On hienoa saada jatkaa yhteistyötä Neste Rallin kanssa myös tulevalla kaudella. Olemme Kirittärissä iloisia siitä, että saamme ja voimme tehdä yhteistyötä yli lajirajojen, kuten olemme tehneet viime vuosina niin rallin kuin vaikkapa JYPinkin kanssa, kertoo Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko.

Neste Ralli kurvaa Keski-Suomen sorateille 1.-4.8., keskuspaikkanaan perinteisesti Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskus ja huoltoparkki. Kirittärien Superpesiskausi puolestaan käynnistyy 12.5. kotiottelulla.

NAISTENPÄIVÄN KAMPANJAETU! Naistenpäivän ja jatkuvan yhteistyön kunniaksi tämän vuorokauden aikana (8.3.2019) on voimassa Kirittärien kausikorttikampanja, jossa jokainen kausikortin ostaja saa kaupan päälle kaksi kappaletta (2 kpl) Neste Rallin kaupunkierikoiskokeen eli Harjun EK:n pääsylippuja. 

Tilaukset sähköpostitse osoitteesta toimisto@kirittaret.fi

Viimeaikaisia uutisia