Kauden ensimmäistä vierasvoittoa metsästämään

 – Superpesis

22.5.2018 Kempeleen Kiri – Kirittäret keskiviikkona 23.5. klo 18:00. Kirittäret matkaa keskiviikkona kauden toiseen vierasotteluun, kohteena Kempeleen sininen laguuni ja Koukkupaja-areena. Otteluun lähdettäessä alla on kaksi kotivoittoa, mutta vieraissa voittotili on vielä avaamatta. Kirittärien ainoa tähän mennessä pelattu vieraspeli päättyi sarja-avauksessa Porissa niukkaan tappioon. – Erittäin tärkeä asia tässä Kempele-ottelussa on kaaripelin onnistuminen. Kotijoukkueen lukkari […]

22.5.2018

Kempeleen Kiri – Kirittäret keskiviikkona 23.5. klo 18:00.

Kirittäret matkaa keskiviikkona kauden toiseen vierasotteluun, kohteena Kempeleen sininen laguuni ja Koukkupaja-areena. Otteluun lähdettäessä alla on kaksi kotivoittoa, mutta vieraissa voittotili on vielä avaamatta. Kirittärien ainoa tähän mennessä pelattu vieraspeli päättyi sarja-avauksessa Porissa niukkaan tappioon.


– Erittäin tärkeä asia tässä Kempele-ottelussa on kaaripelin onnistuminen. Kotijoukkueen lukkari Linda Kukkohovi on hyvä lautasen äärellä, jos me emme ole oikeasti asialla. Pidimme perjantaisen Seinäjoki-voiton jälkeen leiriviikonloppua lauantaina ja sunnuntaina, yhtenä painopistealueena oli nimenomaan kaaripelin parantaminen. Joukkueemme on terve ja pääsemme hyvästä tilanteesta keskiviikon peliin, Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen kertoo. 
 

Pesis- ja Kirittäretfaneja hemmotellaan, sillä keskiviikon vierasottelua Kempeleessä voi seurata Ruutu+ Fanikameran lisäksi myös suorana lähetyksenä VeikkausTV:stä.
 

Viimeaikaisia uutisia