Kapteenin kirje Kirittärien kannattajille

 – Superpesis, Yleinen

23.2.2018 Kirittärien kauden 2018 kapteeni Emma Nieminen toivottaa kaikki Kirittärien kannattajat ja jyväskyläläiset urheilun ja pesäpallon ystävät tervetulleiksi Halli-SM -alkuturnaukseen. Halli-SM -alkuturnaus pelataan lauantaina 24.2. klo 12 alkaen Hipposhallissa. Kuva Anssi Honkanen Siitä on jo hetki, kun on viimeksi pelattu pisteistä – aikalailla puoli vuotta. Siinä ajassa on ehtinyt tapahtua paljon. Esimerkiksi kahdeksan leiriviikonloppua, joiden […]

23.2.2018

Kirittärien kauden 2018 kapteeni Emma Nieminen toivottaa kaikki Kirittärien kannattajat ja jyväskyläläiset urheilun ja pesäpallon ystävät tervetulleiksi Halli-SM -alkuturnaukseen. Halli-SM -alkuturnaus pelataan lauantaina 24.2. klo 12 alkaen Hipposhallissa.

Kuva Anssi Honkanen
Kuva Anssi Honkanen

Siitä on jo hetki, kun on viimeksi pelattu pisteistä – aikalailla puoli vuotta. Siinä ajassa on ehtinyt tapahtua paljon. Esimerkiksi kahdeksan leiriviikonloppua, joiden aikana olemme käyneet paljon läpi pelitapaamme, nostattaneet joukkuehenkeämme ja tehneet uusia ennätyksiä testeissä. 

Nyt saamme mitata tämänhetkisen tasomme Halli SM -alkuturnauksessa, jossa vastaan asettuu Janakkalan Jana ja Lappeenrannan Pesä Ysit. Janakkala on hieman tuntemattomampi joukkue, joten meidän pitää olla valmiina yllättäviinkin ratkaisuihin. Lappeenranta on sen sijaan tutumpi ja tarkkana pitää olla etenkin lukkari Noora Patrikaisen kanssa. Hän pääsee viemään peliä, jos kaari ei ole hyvin hereillä väärien kanssa. 

Tavoitteenamme on päästä Halli SM –lopputurnaukseen, joka pelataan 10.3. Tampereella. Uskon, että pääsemme tavoitteeseemme, mikäli sisäpelissä suoritamme laadukkaita lyöntejä ja uskallamme ottaa hyviä lähtöjä. Ulkopelissä räpylävarmuus on tärkeää, ettemme anna vastustajalle ilmaiseksi tilanteita.

Itse olen tämän talven ollut matkapelaajana ja odotan erittäin innoissani aina leirejä, joissa pääsee treenaamaan ja viettämään aikaa joukkueen kanssa. Tällä kertaa työni mahdollistaa matkustamisen Jyväskylään jo torstaina, joten pystyn rauhassa keskittymään lauantain peleihin. 

Erityisen hienoa kuluneen talven aikana on ollut nähdä monen jo viime kaudella Kirittärissä olleen pelaajan ottaneen huimia kehitysaskeleita talven aikana. Lisäksi joukkueen uudet jäsenet ovat hienosti ottaneet paikkansa joukkueessa ja ilmapiiri joukkueen kesken on rento. Joukkue on tehnyt erittäin tunnollisesti ja kovasti töitä syyskuusta lähtien, ja nyt on aika katsoa, mihin se tässä vaiheessa kautta riittää. Tavoitteet ovat korkealla, mutta olen varma siitä, että joukkue on valmis lunastamaan ne.

Tervetuloa kaikki Hippokselle katsomaan huippupesistä lauantaina! Luvassa on varmasti paljon tunnetta ja tuuletuksia.

Emma Nieminen

Kirittäret, kapteeni

Viimeaikaisia uutisia