Ennakko: Opiskelijaottelu Kirittäret – Seinäjoki

 – Superpesis

17.5.2018 Kirittäret – Seinäjoen Maila-Jussit perjantaina 18.5. klo 18:00 Hippoksella.Kirittärien kauden toinen kotipeli pelataan Hippoksella perjantaina 18.5. klo 18.00, kun vieraaksi saapuu Seinäjoen Maila-Jussit.  SMJ on vahvistanut joukkuettaan tälle kaudelle merkittävästi, kun Kirittärien kauden 2016 mestarijoukkueestakin tuttu Aino-Kaisa Mantere palasi reissultaan takaisin kotikonnuilleen. Lisäksi pelinjohtajan tehtävän otti haltuunsa miesten superpesiksen puolella pitkän kokemuksen omaava Mikko Hylkilä.  Kirittärien […]

17.5.2018

Kirittäret – Seinäjoen Maila-Jussit perjantaina 18.5. klo 18:00 Hippoksella.Kirittärien kauden toinen kotipeli pelataan Hippoksella perjantaina 18.5. klo 18.00, kun vieraaksi saapuu Seinäjoen Maila-Jussit. 
 SMJ on vahvistanut joukkuettaan tälle kaudelle merkittävästi, kun Kirittärien kauden 2016 mestarijoukkueestakin tuttu Aino-Kaisa Mantere palasi reissultaan takaisin kotikonnuilleen. Lisäksi pelinjohtajan tehtävän otti haltuunsa miesten superpesiksen puolella pitkän kokemuksen omaava Mikko Hylkilä. 
 Kirittärien lähtökohdat otteluun ovat hyvät. Joukkue on terveenä ja on päässyt alkuviikon aikana harjoittelemaan fysiikkaa ja lajia monipuolisesti. Alla on myös puhdas voitto Oulun Lipottaria vastaan sunnuntailta sekä tiukkaakin tiukempi vääntö Porin Pesäkarhuja vastaan. – Seinäjoki on yllätysvalmis joukkue, josta löytyy kovia kotiuttajia kuten Mantere, Suomalainen ja Riina Kerola. Myös nopeat Netta Rummukainen ja Laura Kerola ovat huomioitavia pelaajia. Omassa pelissä lähdemme parantamaan perusasioita, toissijaiset virheet ja turhat palot on saatava vähenemään. Tätä kautta saamme aikaiseksi jatkuvaa painetta vastustajan ulkokentälle, Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen toteaa. 

Perjantain kotiottelu on opiskelijaottelu. Kirittäret tarjoaa opiskelijoille sisäänpääsyn kaksi yhden hinnalla.  
Kirittäret – Seinäjoki -pelin otteluisäntänä toimii Lindab..

Viimeaikaisia uutisia