Ennakko: Naispesiksen klassikko torstaina Hippoksella

 – Superpesis

4.7.2018 Kirittäret – Lapuan Virkiä torstaina 5.7. klo 18:00 Hippoksella.Naisten superpesiksen kestomenestyjät Jyväskylän Kirittäret ja Lapuan Virkiä kohtaavat torstaina Jyväskylän Hippoksella. Jälleen kerran voidaan puhua sarjan kärkiottelusta, sillä joukkueet ovat tällä hetkellä sarjataulukossa peräkkäin. Kirittäret on sarjan kolmantena ja  Lapua neljäntenä. Erot kärjessä ovat muutenkin todella pienet, kun sarjan neljä kovinta ovat vain muutamien pisteiden sisällä. […]

4.7.2018

Kirittäret – Lapuan Virkiä torstaina 5.7. klo 18:00 Hippoksella.Naisten superpesiksen kestomenestyjät Jyväskylän Kirittäret ja Lapuan Virkiä kohtaavat torstaina Jyväskylän Hippoksella. Jälleen kerran voidaan puhua sarjan kärkiottelusta, sillä joukkueet ovat tällä hetkellä sarjataulukossa peräkkäin. Kirittäret on sarjan kolmantena ja  Lapua neljäntenä. Erot kärjessä ovat muutenkin todella pienet, kun sarjan neljä kovinta ovat vain muutamien pisteiden sisällä. Kirittärien ja Lapuan lisäksi sarjan kärkipaikkoja hätyyttelevät Tampere ja Pori. Nämä neljä kärkijoukkuetta ovat pelanneet hieman eri määrän otteluja joten pisteet sarjan päävastustajilta ovat todella tärkeitä. 
Kuukausi sitten Kirittäret vieraili Lapualla ja tuolloin erittäin tasainen ottelu päättyi lopulta Virkiän niukkaan 1-0 -voittoon. Kirittärien pelinjohtaja Nalle viljanen lupaileekin, että torstaina on kalavelkojen maksun aika. 
 – Molemmat joukkueet tulevat varmasti nälkäisinä ja aktiivisina peliin. Myös Lapua on nimittäin hukannut viimeisissä otteluissaan pisteitä maailmalle. Tauon jälkeiset pelit ovat olleet meille vaikeita kahdesti jo tällä kaudella. Tähän on nyt kiinnitetty valmistautumisessa erityisesti huomiota, Nalle ennakoi. 
Runkosarjaa on Kirittärien osalta jäljellä vielä kahdeksan ottelua. Kaikki voitot ja pisteet ovat tärkeitä, sillä sijoituksilla on merkitystä jatkosarjan otteluohjelman kannalta. 
Kirittäret – Lapua torstaina klo 18.00 Hippoksella, otteluisäntänä toimii Vaatetusliike Aaron´s. Ennen ottelua SuperPark Jyväskylä palkitsee kesäkuun Tsemppijuniorit.
  

Viimeaikaisia uutisia