Ennakko: Lappeenrantaa kaatamaan ja voittoputkelle jatkoa

 – Superpesis

26.5.2018 Kirittäret – Lappeerannan Pesäysit sunnuntaina 27.5. klo 16:00 Hippoksella. Kirittäret lähtee kasvattamaan kolmen ottelun mittaista voittoputkeaan sunnuntaina, kun Pesä-Ysit Lappeenrannasta saapuu vieraaksi Hippokselle.   Kotijoukkueella on alla voitot Kempeleestä, Oulusta ja Seinäjoesta. Ainoa tappio tähän mennessä on sarja-avauksessa tullut niukka häviö Porissa. Nalle Viljasen suojatit ovat siis napsineet mukavasti pisteitä alkukauden aikana, mutta erityisesti sisäpelissä […]

26.5.2018

Kirittäret – Lappeerannan Pesäysit sunnuntaina 27.5. klo 16:00 Hippoksella.

Kirittäret lähtee kasvattamaan kolmen ottelun mittaista voittoputkeaan sunnuntaina, kun Pesä-Ysit Lappeenrannasta saapuu vieraaksi Hippokselle. 
 

Kotijoukkueella on alla voitot Kempeleestä, Oulusta ja Seinäjoesta. Ainoa tappio tähän mennessä on sarja-avauksessa tullut niukka häviö Porissa. Nalle Viljasen suojatit ovat siis napsineet mukavasti pisteitä alkukauden aikana, mutta erityisesti sisäpelissä on vielä kehitettävää. 
 

– Kaaripelissä paransimme Kempeleessä jo tekemistämme selvästi aikaisemmasta. Kaaripelin tulee olla huippuluokkaa myös sunnuntaina tuttua lukkaria, Kirittärien kasvattia Noora Patrikaista, vastaan. Toissijaiset virheet on edelleenkin saatava vähenemään, mutta kaiken kaikkiaan näkisin, että sisäpelissämme alkavat olla aihiot kohdallaan. Ulkopelissä suorittaminen on ollut pääsääntöisesti hyvää. Pieniä tarkennuksia toki siinäkin tehdään koko ajan, kun peliä kehitetään, pelinjohtaja Nalle Viljanen kertaa alkukauden tapahtumia.

 
Lappeenrannalle sarjan ensimmäiset kierrokset ovat olleet vaikeita. Etenkin tämän viikon tappiot Raumalle ja Hyvinkäälle antavat todennäköisesti syytä huoleen Ysien riveissä. Sunnuntaisen vierasjoukkueen pelaamisen tulee ennen kaikkea parantua ulkopelin osalta. 

Kirittärien ja Lappeenrannan välinen taistelu sarjapisteistä alkaa sunnuntaina Hippoksella klo 16.00. Otteluisäntä OP Keski-Suomi tarjoaa omistaja-asiakkailleen 4 euron alennuksen normaalihintaisesta aikuisten pääsylipusta. 


Lisäksi ottelussa Veikkaus, Superpesis ja Kirittäret arpovat neljän hengen lippupaketin Joensuussa lauantaina 30.6. pelattaviin naisten ja b-tyttöjen Itä-Länsi -otteluihin.

Viimeaikaisia uutisia