Ennakko: Kolmella pisteellä mahdollisuus sarjakärjeksi

 – Superpesis

20.7.2018 Lappajärven Veikot – Kirittäret lauantaina 21.7. klo 13:00 Lappajärvellä. Naisten superpesiksen runkosarja päättyy viikonvaihteessa, jonka jälkeen alkavat ylempi ja alempi jatkosarja. Kirittäret matkustaa lauantaina Lappajärvelle tavoitteenaan jatkaa hyvää vieraskiertuetta ja ottaa kolmas perättäinen kolmen pisteen voitto.  Kirittäret tulee sijoittumaan runkosarjassa ensimmäiseksi tai toiseksi. Runkosarjan voitto on mahdollista, jos Kirittäret voittaa Lappajärven puhtaasti ja samanaikaisesti […]

20.7.2018

Kuva Anssi Honkanen

Lappajärven Veikot – Kirittäret lauantaina 21.7. klo 13:00 Lappajärvellä.

Naisten superpesiksen runkosarja päättyy viikonvaihteessa, jonka jälkeen alkavat ylempi ja alempi jatkosarja. Kirittäret matkustaa lauantaina Lappajärvelle tavoitteenaan jatkaa hyvää vieraskiertuetta ja ottaa kolmas perättäinen kolmen pisteen voitto. 


Kirittäret tulee sijoittumaan runkosarjassa ensimmäiseksi tai toiseksi. Runkosarjan voitto on mahdollista, jos Kirittäret voittaa Lappajärven puhtaasti ja samanaikaisesti Pori hukkaa pisteen Tamperetta vastaan. Joka tapauksessa ylempi jatkosarja alkaa Kirittärillä ensi keskiviikkona 25.7. klo 18:00 Hippoksella.


– Olennaisinta lauantaina on pelin kehittäminen, hyvä ilme ja vahva tunnetila. Kaikki pisteet, mitä Lappajärveltä saadaan otettua mukaan, ovat tietysti merkittäviä myös jatkoa ajatellen, Kirittärien kakkospelinjohtaja Petri Kaijansinkko tuumii. 

Viimeaikaisia uutisia