Ennakko: Kirittärien seuraava vastus on kevätkierroksen yllättäjä Rauma

 – Superpesis

29.5.2018 Rauman Fera – Kirittäret keskiviikkona 30.5. klo 18:00 Otanlahdessa. Kirittäret matkaa keskiviikkona viikon ainoaan otteluunsa Raumalle. Keskiviikon vastus Rauman Fera on aloittanut kautensa pirteästi. isoja muutoksia kokeneelle joukkueelle ei paljoa lupailtu ennakkoarvioissa, mutta raumalaisilla on kasassa kuudesta pelistä kahdeksan pistettä ja keskiviikon kamppailuun lähdettäessä kotijoukkueella on alla kaksi peräkkäistä vierasvoittoa.  Kirittäret lähtee otteluun neljän […]

29.5.2018

Rauman Fera – Kirittäret keskiviikkona 30.5. klo 18:00 Otanlahdessa.

Kirittäret matkaa keskiviikkona viikon ainoaan otteluunsa Raumalle. Keskiviikon vastus Rauman Fera on aloittanut kautensa pirteästi. isoja muutoksia kokeneelle joukkueelle ei paljoa lupailtu ennakkoarvioissa, mutta raumalaisilla on kasassa kuudesta pelistä kahdeksan pistettä ja keskiviikon kamppailuun lähdettäessä kotijoukkueella on alla kaksi peräkkäistä vierasvoittoa. 


Kirittäret lähtee otteluun neljän voiton putkessa. Avauskierroksen Pori-tappion jälkeen ovat kaatuneet Oulu, Seinäjoki ja Lappeenranta Jyväskylän Hippoksella sekä Kempele vieraissa. Koossa on siis 12 pistettä viidestä ottelusta. 


Kirittärien ja Feran kohtaamisessa on vastakkain myös paljon toisilleen tuttuja pelaajia. Jyväskyläläisten riveihin nimenomaan Raumalta siirtyivät täksi kaudeksi Eeva Mäki-Maukola ja Laura Toikkanen, kun taas Kirittäristä Raunalle siityivät Vilma Mäkelä ja Krista Fomin. Lisäksi Kirittärien pelaajista Emma Nieminen ja Jessi Vatanen ovat aikoinaan edustaneet Feraa/Lukkoa superpesiksessä ja Feran Laura Pohjola Kirittäriä. 


– Kova ottelu on tiedossa, Rauma on ollut pirteä ja ennakkoluuloton viimeisissä otteluissaan. Tuomo Pekkala on saanut joukkonsa hyvään iskuun ja aiemmin  pienellä vastuulla olleista pelaajista huokuu vastuun tuoma itsevarmuus. Meillä on kuitenkin edelleen pääpaino omassa tekemisessä. Toki olemme scoutanneet muutamat pointit vastustajasta tarkasti. Matkaamme hyvällä ilmeellä ja itseemme luottaen todennäköisesti tuuliselle Otanlahden stadionille, Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen toteaa. 
 

Tämäkin Kirittärien ottelu on nähtävissä Ruutu+ -fanikameran kautta.

Viimeaikaisia uutisia