Ennakko: Hyvinkää kutsuu torstaina

 – Superpesis

11.7.2018 Yksi maamme legendaarisimmista pesäpallopyhätöistä kutsuu Kirittäriä torstaina, kun määränpäänä on Hyvinkään Pihkala. Stadion on tunnettu siitä, että läpilyönneille on tilaa joka puolella kenttää. Sarjanousija Tahkon Leidit on pelannut tällä ensimmäisellä superpesiskaudellaan kohtuullisen pirteästi ja pystynyt haastamaan kokeneempia vastustajiaan. Edellisen kerran Hyvinkään Tahko on pelannut naisten superpesistä 20 vuotta sitten. Kirittäret lähtee otteluun allaan kotivoitto […]

11.7.2018

Kuva Kari Korhonen

Yksi maamme legendaarisimmista pesäpallopyhätöistä kutsuu Kirittäriä torstaina, kun määränpäänä on Hyvinkään Pihkala. Stadion on tunnettu siitä, että läpilyönneille on tilaa joka puolella kenttää. Sarjanousija Tahkon Leidit on pelannut tällä ensimmäisellä superpesiskaudellaan kohtuullisen pirteästi ja pystynyt haastamaan kokeneempia vastustajiaan. Edellisen kerran Hyvinkään Tahko on pelannut naisten superpesistä 20 vuotta sitten.

Kirittäret lähtee otteluun allaan kotivoitto Kempeleestä, mutta edellinen vieraspeli sujui heikosti Lappeenrannassa.

– Tahko-otteluun on valmistauduttu kovassa pelitahdissa niin hyvin kuin se on mahdollista. Vastustajan olennaiset asiat on poimittu esiin ja oman pelin pääkohtia painotettu. Olennaista on edelleenkin peli-ilme, tunnetila ja tässä hetkessä eläminen. Nämä asiat olivat kunnossa tiistaina kotipelissä, joten nyt ne on otettava matkaan myös Hyvinkäälle, Kirittärien kakkospelinjohtaja Petri Kaijansinkko.

Torstain Hyvinkäällä vierailun jälkeen Kirittärien pelit jatkuvat sunnuntaina Hippoksella Porin Pesäkarhujen saapuessa vieraaksi sarjan kärkikamppailuun. Ottelu alkaa sunnuntaina poikkeuksellisesti jo klo 13:00.

Hyvinkään Tahko – Kirittäret torstaina 12.7. klo 18:00 Hyvinkäällä.

Viimeaikaisia uutisia