Ennakko: Huippupelit jatkuvat sunnuntaina Hippoksella

 – Superpesis

4.8.2018 Kirittäret – Lapuan Virkiä sunnuntaina 5.8. klo 16:00 HippoksellaNaisten superpesiksen klassikko-otteluihin ehdottomasti lukeutuva Kirittärien ja Lapuan Virkiän kohtaaminen on jälleen ohjelmassa jatkosarjan toiseksi viimeisen kierroksen ottelussa sunnuntaina Jyväskylässä. Kotijoukkue varmisti jo perjantaina Tampereen voitollaan sarjan ykköspaikan ja näin ollen pudotuspelien kotiedun hamaan loppuun saakka. Lapualla on vielä teoriassa mahdollisuus nousta runko-ja jatkosarjan päätteeksi jopa kakkoseksi. […]

4.8.2018

Kirittäret – Lapuan Virkiä sunnuntaina 5.8. klo 16:00 HippoksellaNaisten superpesiksen klassikko-otteluihin ehdottomasti lukeutuva Kirittärien ja Lapuan Virkiän kohtaaminen on jälleen ohjelmassa jatkosarjan toiseksi viimeisen kierroksen ottelussa sunnuntaina Jyväskylässä. 
Kotijoukkue varmisti jo perjantaina Tampereen voitollaan sarjan ykköspaikan ja näin ollen pudotuspelien kotiedun hamaan loppuun saakka. Lapualla on vielä teoriassa mahdollisuus nousta runko-ja jatkosarjan päätteeksi jopa kakkoseksi. Tällä hetkellä Virkiä on neljäntenä.  
– Oma peli on nyt on yhä edelleen kaikkein tärkeä asia. Valmistautuminen pudotuspeleihin ja pelin kehittäminen niitä kohti tapahtuu parhaiten pelitilanteessa. Toki treeneissäkin sitä tehdään jatkuvasti. Olemme pelanneet tiukkoja, tasaisia vääntöjä viime aikoina ja pystyneet kääntämään niitä voitoiksi. Se on hyvää pääomaa tulevaisuutta ajatellen ja osoittaa joukkueemme henkistä vahvuutta. Samaa henkien taistelua on odotettavissa sunnuntainakin Hippoksella. Kirittärien ja Lapuan keskinäisissä kamppailuissa on aina olemassa tietty extralataus molemmin puolin, Kirittärien kakkospelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo. 

Kirittärien ja Lapuan välinen kohtaaminen on kotijoukkueen viimeinen kotiottelu ennen pudotuspelejä. Puolivälierät alkavat Jyväskylässä viikon kuluttua sunnuntaina 12.8. Kirittäret kohtaa alemman jatkosarjan voittajan eli runkosarjan kahdeksanneksi sijoittuvan joukkueen. Vastustaja ratkeaa todennäköisesti vasta keskiviikkona pelattavalla viimeisellä runkosarjan kierroksella. 

Viimeaikaisia uutisia