Ennakko: Äitienpäivän kotiavaus Oulua vastaan

 – Superpesis

12.5.2018 Kirittäret – Oulun Lipottaret Hippoksella 13.5. klo 17:00 Kirittäret avaa kautensa Hippoksella äitienpäiväsunnuntaina. Kotiavausta on odotettu kuin kuuta nousevaa ja Hippoksen pesäpallostadionia on laitettu uuteen uskoon pelejä varten. Vieraaksi klo 17.00 alkavaan otteluun saapuu Lipottaret Oulusta.  Sekä Kirittäret että Lipottaret hävisivät ensimmäiset ottelunsa. Lapua osoittautui Oulua paremmaksi aikaisemmin alkuviikosta ja Kirittäret puolestaan hävisi hyvän taistelun […]

12.5.2018

Kirittäret – Oulun Lipottaret Hippoksella 13.5. klo 17:00 Kirittäret avaa kautensa Hippoksella äitienpäiväsunnuntaina. Kotiavausta on odotettu kuin kuuta nousevaa ja Hippoksen pesäpallostadionia on laitettu uuteen uskoon pelejä varten. Vieraaksi klo 17.00 alkavaan otteluun saapuu Lipottaret Oulusta. 

Sekä Kirittäret että Lipottaret hävisivät ensimmäiset ottelunsa. Lapua osoittautui Oulua paremmaksi aikaisemmin alkuviikosta ja Kirittäret puolestaan hävisi hyvän taistelun jälkeen perjantaina Porille niukasti 1-0(3-1,3-3). 
– Oulu on nuori joukkue, joka jo viime kaudella osoitti pystyvänsä hyviin otteisiin. Se on yllätyksellistä pesistä pelaava joukkue, jonka kanssa pitää olla koko ajan valmiina. Meillä keskiössä on edelleenkin oma tekeminen, lähdemme parantamaan ulkopelimme pitävyyttä perjantaista ja sisäpelissä tavoitteena on saada aikaan peräkkäisiä onnistuneita suorituksia enemmän kuin avauspelissä. Kokoonpanossa tulee olemaan pieniä muutoksia verrattuna Porin kamppailuun, kertoo Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen. 
Äitienpäivän kunniaksi Kirittäret ja otteluisäntänä toimiva LKV Savolin kutsuvat kaikki naiset ilmaiseksi kotiavauksen helteiselle Hippokselle. 
 – Hienoa päästä kotiyleisön eteen näyttämään parastaan. Toivottavasti väkeä on hyvin liikkeellä, joukkueemme ja Kirittäret seurana tulevat tekemään kaikkensa sen eteen että yleisö viihtyy kotiotteluissamme. Meille kotiyleisön tuki on iso asia. Kannustus on tärkeä apu voittoja sekä menestystä tavoitellessamme. Teemamme mukaisesti pyrimme Yhdessä Huipulle, katsojat kotiotteluissa ja kannattajat yleensäkin ovat tässä asiassa merkittävässä roolissa, Petri Kaijansinkko Kirittäret toteaa ja toivottaa seuran sekä superpesisjoukkueen puolesta kaikki uudet ja vanhat kannattajat tervetulleiksi Hippokselle. 
  

Viimeaikaisia uutisia