Emma Körkkö tekee paluun Kirittäriin kolmivuotisella sopimuksella

 – Superpesis

15.5.2020  Viime syksynä naisten Superpesiksessä Suomen mestaruuteen uransa lopettanut Emma Körkkö, 28, tekee paluun Superpesikseen. Jyväskylän Kirittäret ja Körkkö ovat solmineet kolmivuotisen pelaajasopimuksen, joka päättyy syksyllä 2022. Kirittärien monivuotinen tähtipelaaja ja kapteeni liittyy joukkueeseen välittömästi. – Syksyllä lopetin, koska minulla oli kova halu panostaa työelämään, mutta siellä tapahtui määrättyjä muutoksia. Itsekin sitten tarkastelin, mitä oikeasti […]

15.5.2020 

Viime syksynä naisten Superpesiksessä Suomen mestaruuteen uransa lopettanut Emma Körkkö, 28, tekee paluun Superpesikseen. Jyväskylän Kirittäret ja Körkkö ovat solmineet kolmivuotisen pelaajasopimuksen, joka päättyy syksyllä 2022. Kirittärien monivuotinen tähtipelaaja ja kapteeni liittyy joukkueeseen välittömästi.

– Syksyllä lopetin, koska minulla oli kova halu panostaa työelämään, mutta siellä tapahtui määrättyjä muutoksia. Itsekin sitten tarkastelin, mitä oikeasti haluan elämältäni. Tein päätöksen lähteä opiskelemaan, ja mikäs sen parempi opiskelijakaupunki olisi kuin Jyväskylä. Siitä se ajatus pelaamisestakin lähti, sanoo Körkkö.

Pitkän sopimuksen taustalla on Körkön halu vakiintua Jyväskylään.

– Haluan rakentaa elämääni tänne. Mikäs sen mukavampaa, sillä täällä on ollut aina hyvä olla, eikä ole ollut ikinä valittamista seuran puolestakaan.

Emma Körkkö on voittanut urallaan kolme Suomen mestaruutta (2016, 2018 ja 2019) Kirittärien joukkueessa. Körkkö on valittu kertaalleen vuoden naispesäpalloilijaksi (2016). Hän on voittanut Superpesiksen kärkilyöntitilaston peräti neljänä viimeisimpänä kautena peräkkäin. Superpesispelaajien valitsemana hänet on valittu neljä kertaa sarjan parhaaksi ulkopelaajaksi ja kerran parhaaksi sisäpelaajaksi. Lisäksi hän on voittanut kahdesti SM-hopeaa ja kerran SM-pronssia. Naisten Itä–Länsi -ottelussa hän on pelannut seitsemän kertaa.

Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljasen on mielissään huippuvahvistuksesta.

– Emma on viimeiset 4–5 vuotta ollut minun papereissani viiden kärkipelaajan joukossa. Pelitaitojensa ohella hän on myös iloinen ja sosiaalinen persoona, Viljanen sanoo.

Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko kiittää noin kymmenen yrityksen rypästä, joka mahdollisti Körkön sopimuksen.

– Ilman heitä emme olisi voineet tehdä sopimusta. Emma on monipuolisuudessaan myös erinomainen esikuva seuramme junioreille, Kaijansinkko kommentoi.

Lisätiedot:
Petri Kaijansinkko 0400540977
Nalle Viljanen 0403592324

Viimeaikaisia uutisia