Kirittärien C-tytöt aloittaneet upeasti Nuorisoleirin

 – B-tytöt

23.7.2019  Hyvinkäällä tällä viikolla pidettävä pesäpallon valtakunnallinen Nuorisoleiri on alkanut Kiri&Kirittäret ry:n C-tytöiltä erinomaisesti. Joukkue on pelannut 4 peliä, joista se on voittanut kolme. Kirittärien C-tyttöjen pelinjohtaja Riina Kankaanperä on valittu Idän C-tyttöjen pelinjohtajaksi torstaina pelattavaan arvo-otteluun. Onnittelut Riina! Nuorisoleirillä pelataan C-ikäisten Suomen mestaruuksista sekä tytöissä että pojissa. Leiri päättyy lauantaina pelattaviin loppuotteluihin ja leirin ohjelmassa on […]

23.7.2019 

Hyvinkäällä tällä viikolla pidettävä pesäpallon valtakunnallinen Nuorisoleiri on alkanut Kiri&Kirittäret ry:n C-tytöiltä erinomaisesti. Joukkue on pelannut 4 peliä, joista se on voittanut kolme.

Kirittärien C-tyttöjen pelinjohtaja Riina Kankaanperä on valittu Idän C-tyttöjen pelinjohtajaksi torstaina pelattavaan arvo-otteluun. Onnittelut Riina!

Nuorisoleirillä pelataan C-ikäisten Suomen mestaruuksista sekä tytöissä että pojissa. Leiri päättyy lauantaina pelattaviin loppuotteluihin ja leirin ohjelmassa on myös virallisena leiriotteluna perjantaina jo klo 13 pelattava naisten superpesisottelu Hyvinkään Tahko – Kirittäret.

Kiri&Kirittäret C-poikinen ykkösjoukkue pelaa kilpasarjan B-lohkossa takanaan 2 voittoa ja 2 tappiota.

Linkki C-tyttöjen kilpasarjan tulospalveluun

Linkki Kirittäret C-tyttöjen otteluohjelmaan

Viimeaikaisia uutisia