Puolivälierien vastustajaennakko: Mansen Räpsä

 – Superpesis, Yleinen

15.8.2014 Sekä naisten että miesten superpesiksen runkosarjat on nyt pelattu, ja helteiden laantuessa on aika aloittaa taistelu mitaleista. Kirittärien puolivälierien vastustaja on toista kautta superpesiksessä pelaava Mansen Räpsä. Kaudella 2013 tamperelaiset jäivät niukasti pudotuspelien ulkopuolelle, mutta tälle kaudelle joukkue pelasi itsensä hienosti runkosarjan seitsemänneksi. Mansen Räpsän joukkue on pysynyt hyvin koossa jo ykköspesisajoista asti. Joukkueessa […]

15.8.2014

Sekä naisten että miesten superpesiksen runkosarjat on nyt pelattu, ja helteiden laantuessa on aika aloittaa taistelu mitaleista. Kirittärien puolivälierien vastustaja on toista kautta superpesiksessä pelaava Mansen Räpsä. Kaudella 2013 tamperelaiset jäivät niukasti pudotuspelien ulkopuolelle, mutta tälle kaudelle joukkue pelasi itsensä hienosti runkosarjan seitsemänneksi.

Mansen Räpsän joukkue on pysynyt hyvin koossa jo ykköspesisajoista asti. Joukkueessa pelaa edelleen paljon pelaajia, jotka ovat joukkueen superpesikseen nostaneet.”Mansen joukkue on erittäin hyvin valmennettu porukka. He tekevät kotiläksynsä huolellisesti, ja tekevät paljon töitä sen eteen, että saavat vastustajan peliä hankalammaksi”, kertoo pelinjohtaja Nalle Viljanen puolivälierien aattona.

Runkosarjan aikana tamperelaiset onnistuivat napsimaan pisteitä hyvin sarjan kärkijoukkueilta. Pisteitä joukkueen pussiin ropisi ainakin Poria, Raumaa ja Viinijärveä vastaan. Myös Kirittäriltä Mansen joukkue vei yhden pinnan kotikentällään, kun heinäkuun ottelu päättyi 0-1. ”Missään nimessä tämä sarja ei tule olemaan mikään läpihuutojuttu. Lukkari Leena Ojanen pitää erittäin kovaa tempoa, ja varsinkin heinäkuun ottelussa ensimmäisellä jaksolla olimme vaikeuksissa hänen kanssaan”, kertaa Viljanen.

Runkosarjan loputtua alkaa pieniä loukkantumisia näkymään joukkueiden kokoonpanossa. Kirittärien kokoonpano on elänyt jonkin verran, ja Mansen Räpsän kärkietenijä Henna Peltokangas ei ole pelannut elokuun puolella lainkaan. Variaatioita kokoonpanoon löytyy kuitenkin molemmilta joukkueilta. ”Manse on hyvä ulkopelijoukkue. Heidän etukenttänsä pelaa rohkeasti lähellä. Uskon, että heidän sisäpelissään kolmikko Oona Svärd, Kirsi Ala-Lipasti ja Nina Taipale tulevat hakemaan läpilyöntejä vaihtotilanteissa. Myös heidän lyöjäjokerinsa Susanna Kylä-Kause on ollut hyvässä iskussa. Keskitymme pelaamaan hänen lyöntejään pois”, tiivistää Nalle.

Runkosarja on nyt ohi ja Kirittäret ovat valmiina jatkopeleihin. Ensimmäinen puolivälierä Kirittäret-Mansen Räpsä pelataan Hippoksella huomenna lauantaina 16.8. klo 16.00.


Tervetuloa kannustamaan!
 

Viimeaikaisia uutisia