Leirikuulumisia Turkista sekä ulkotreenien fiiliksi

 – Superpesis, Yleinen

Julkaistu 17.4.2014 Hallikausi takana, Etelän leiri takana, ulkoreenit alkaneet ja kauden häämöttää edessä. Pitkä talvitreenikausi saatiin kunnialla päätökseen ja kauan odotettu Turkin harjoitusleiri oli käsillä. Matkaan lähdettiin Tikkakosken lentokentältä ja koko porukka oli odottavaisella fiiliksellä. Matkustaminen Turkkiin, Aksuun, meni nopeasti ja olimme kohteessa noin klo 18.13. Pääsimmekin heti nauttimaan all inclusiven tarjoamasta laajasta ruokatarjoilusta, joka […]

Julkaistu 17.4.2014

Hallikausi takana, Etelän leiri takana, ulkoreenit alkaneet ja kauden häämöttää edessä.

Pitkä talvitreenikausi saatiin kunnialla päätökseen ja kauan odotettu Turkin harjoitusleiri oli käsillä. Matkaan lähdettiin Tikkakosken lentokentältä ja koko porukka oli odottavaisella fiiliksellä. Matkustaminen Turkkiin, Aksuun, meni nopeasti ja olimme kohteessa noin klo 18.13. Pääsimmekin heti nauttimaan all inclusiven tarjoamasta laajasta ruokatarjoilusta, joka oli todella monipuolinen koko viikon ajan ja ravitsi sekä pelaajat, pelinjohdon että muut mukana olleet.

Viikon treenaaminen koostui 7 lajitreenistä, punttisalitreeneistä sekä juoksutreeneistä. Treenien ohessa ehdimme kuvata myös pian julkaistavaa musiikkivideota Pasi ”Poju” Heinosen tekemään Kirittäret tuo auringon-biisiin. Kuvauksia purkitettiin niin treeneissä, rannalla, altaalla kuin hotellin muiden asiakkaiden ihmetykseksi ympäri hotellin miljöötä. Kuvaukset oli tarkoin ennalta suunniteltuja ja kuvausmestari Risto ”Ripa” Pitkäsen ei tarvinnut kuin asettaa kamera paikoilleen ja painaa RECiä. Ohjaajan roolia oli helppo leikkiä kun pelaajat olivat innolla mukana ja luovalla otteella lähtivät jatkokehittämään eri kohtauksia. Oman osansa yllätysmomentteina kuvauksiin antoi myös itse pelinjohtaja Nalle Viljanen, 2pj Teemu Körkkö sekä toiminnanjohtaja Emppu Nieminen. Videomateriaalit saatiin kuvattua ja viikon aikana ehdittiin ottaa myös vähän väriä pintaan rannalla. Kokonaisuudessaan ihan nappiviikko! Musavideo ei toki ole ammattilaisten tekemä, mutta siitä varmasti välittyy aurinkoinen fiilis ja saa katsojan hymyilemään 😉

Sarjakauden alkuun on enää noin kuukausi ja ulkotreenit pyörähtävät käyntiin todenteolla. Pesäpalloilijoille se on aina hieno hetki, kun pitkän hallikauden jälkeen pääsee treenaamaan ulkokentille. Hippoksen kenttää kunnostetaan parhaillaan, mutta onneksi Jyväskylässä on se hyvä tilanne, että kolmen hiekkatekonurmikentän ansiosta pääsemme treenaamaan kunnon kentällä.

Ensimmäinen kotipeli on aikaisempia vuosia hieman myöhempään (21.5.2014) kentän kunnostuksen vuoksi, mutta toivottavasti saamme mukavasti yleisöä kun ensimmäinen kotipeli vihelletään alkavaksi. Nähdään ja moikataan kentillä!

Mira Kolehmainen

Viimeaikaisia uutisia