Helmikuun leireilyä

 – Superpesis, Yleinen

Julkaistu 18.2.2014 Helmikuinen viikonloppu sujui Kirittäriltä perusaherruksen parissa. Sunnuntain peli Vuokatin Vetoa vastaan vahvisti käsitystä siitä, että tehty työ on vienyt asioita eteenpäin ja kurssi on oikea. Torstai 13.2. Kokoontuminen Graniitille lajireeniin. Ulkopeliä ja heittovoimaharjoitus. Napakka alku viikonlopulla. Perjantai 14.2. Ystävänpäivä Päivällä oamtoiminen laji Graniitissa. Lyöntiarsenaalin hiomista pelikuosiin sunnuntaita varten. Illalla Graniitissa Vauhkosen Reijo veti […]

Julkaistu 18.2.2014

Helmikuinen viikonloppu sujui Kirittäriltä perusaherruksen parissa. Sunnuntain peli Vuokatin Vetoa vastaan vahvisti käsitystä siitä, että tehty työ on vienyt asioita eteenpäin ja kurssi on oikea.

Torstai 13.2.

Kokoontuminen Graniitille lajireeniin. Ulkopeliä ja heittovoimaharjoitus. Napakka alku viikonlopulla.

Perjantai 14.2. Ystävänpäivä

Päivällä oamtoiminen laji Graniitissa. Lyöntiarsenaalin hiomista pelikuosiin sunnuntaita varten.

Illalla Graniitissa Vauhkosen Reijo veti juoksureenit lajin alle. Lajiosassa toistoja lähtöihin sekä edelleen lyöntiarsenaalin virittelyä kisakuntoon.

Lauantai 15.2.

Päivällä Graniitissa Peltotalon Jussi testaili pelaajien liikkuvuutta ja vähän lisää lyöntihommia. Illalla Hipposhallissa ensin palaveri pelillisistä asioista ja sitten  tilanneharjoituksia. Virittäytymistä sunnuntain peliin.

Sunnuntai 16.2.

Aamulla varhain puoli kahdeksan aikoihin aamujäille Hipposhalliin. Tilanneharjoitukset jatkuivat. Reenin päälle nautittiin aamupala Albassa ja kylläisinä vielä palaveri, jossa kunnon setti tulevista harjoituksellisista sisällöistä, pieni pala ravitsemusta, infoa testeistä, seitsemänteen täplään keskittymistä sekä videolta vähän edellisen pelin läpikäyntiä.

Illalla juhlat, kun Vuokatti saapui Hipposhalliin ja päästiin pelille.

Kokoonpano:

1. Aino-Maija Haapamäki S

2. Marjukka Urpelainen 1v

3. Laura Nuutinen 2k

4. Virpi Hukka 2p

5. Tiina Tolonen L

6. Emma Nieminen 3v

7. Kira Andersson 2v

8. Noora Patrikainen 3p

9. Jenna Hakkarainen 3k

10. Aino-Kaisa Mantere

11. Mira Kolehmainen

12. Iina Valkeejärvi

Ensimmäinen jakso oli tiukempi, mutta muutamalla hyvällä lyönnillä tarvittavat juoksut merkattiin ja jaksovoitto luvuin 4-2.

Toisella jaksolla lyönnit upposivat paremmin Vuokatin kenttään ja kolmen vuoroparin jakso selkästi 9-1.

Ottelun parasta antia oli Tiina Tolosen erinomainen lukkarityöskentely, sisäpelin vahvat otteet ja pesiltälähtöjen kehittyminen.

Ensi viikonloppuna edessä onkin sitten halli-SM alkuturnaus, johon vieraakseemme saapuu Vihdin Pallo sekä Vuokatin Veto. Tulkaahaan katsomaan, miten rapsakasti pallo tällä hetkellä Kirittärien mailaan napsahtaa.

Viimeaikaisia uutisia