Harjoitusottelut jatkuvat

 – Superpesis, Yleinen

Julkaistu 8.2.2013 Kirittäret pelaavat kauden toisen harjoitusottelunsa lauantaina 9.2 kun Hipposhalliin saapuu Jarkko Kokon johtama Kempeleen Kiri. Pelinjohtaja Armi Ahola lupaa otteluun mielenkiintoisia pelaajavalintoja. Kirittäret pelaavat kauden toisen harjoitusottelunsa lauantaina 9.2 kun Hipposhalliin saapuu Jarkko Kokon johtama Kempeleen Kiri.  Pelinjohtaja Armi Ahola lupaa otteluun mielenkiintoisia pelaajavalintoja. – Olemme puhuneet paljon sitä, että tällä kaudella ajamme  […]

Julkaistu 8.2.2013

Kirittäret pelaavat kauden toisen harjoitusottelunsa lauantaina 9.2 kun Hipposhalliin saapuu Jarkko Kokon johtama Kempeleen Kiri. Pelinjohtaja Armi Ahola lupaa otteluun mielenkiintoisia pelaajavalintoja.

Kirittäret pelaavat kauden toisen harjoitusottelunsa lauantaina 9.2 kun Hipposhalliin saapuu Jarkko Kokon johtama Kempeleen Kiri.  Pelinjohtaja Armi Ahola lupaa otteluun mielenkiintoisia pelaajavalintoja.

– Olemme puhuneet paljon sitä, että tällä kaudella ajamme  sisään nuoria pelaajia. Lauantaina kokoonpanosta löytyy nyt sellaisia nimiä kuin Vilma Mäkelä, Veera Karjalainen, Noora Patrikainen, Oona Huhtamäki, Ida Virenius ja Jessi Vatanen. Nuorisokaartin motivaatio on ollut kova ja otteet harjoituksissa ja leireillä ovat olleet varsin lupaavia. Nyt on aika palkita pelaajat myös pelikokemuksella.

– Suurimmalle osalla näistä pelaajista päätavoitteet ensi kaudella ovat vielä 1-pesiksessä ja b-tytöissä. Näissä joukkueissa pelaajat pääsevät toivottavasti isoon rooliin, mutta on erittäin todennäköistä, että muutama pelaaja tästä joukosta nähdään myös superin kokoonpanossa.

– Varsinaista superin läpimurtoa odotan pari kautta JyPe :ssä 1-pesistä pelanneilta Jenna Hakkaraiselta ja Kira Anderssonilta. Molemmilla on nyt oiva tilaisuus ottaa paikka yhdeksikössä asti. Hakkarainen pystyy pelaamaan sekä takana että linjassa ja Andersson puolestaan hakee paikkansa linjasta tai edestä, Ahola toteaa.

Kirittäret – Kempele la 9.2 klo 17.30.

Otteluun on vapaa pääsy!

Viimeaikaisia uutisia