Harjoituskausi alkoi

 – Superpesis, Yleinen

Julkaistu 11.11.2013 Kirittäret aloittivat valmistautumisen tulevaan kauteen uudistuneen kokoonpanon myötä. Sekä pelaajisto, pelinjohto että valmennus on uusiutunut. Joltain osin vähän, joltain osin paljon. Asenne ja tekemisen taso ei sen sijaan ollut kokenut muutosta. Kirittärien ensimmäinen leiriviikonloppu piti sisällään tutustumista, fysiikkaharjoittelua, lajiharjoittelua sekä palaveerausta siitä, mitä on ja mitä tuleman pitää. Tutuiksi tulivat tulevan harjoittelukauden teemat, […]

Julkaistu 11.11.2013

Kirittäret aloittivat valmistautumisen tulevaan kauteen uudistuneen kokoonpanon myötä. Sekä pelaajisto, pelinjohto että valmennus on uusiutunut. Joltain osin vähän, joltain osin paljon. Asenne ja tekemisen taso ei sen sijaan ollut kokenut muutosta.

Kirittärien ensimmäinen leiriviikonloppu piti sisällään tutustumista, fysiikkaharjoittelua, lajiharjoittelua sekä palaveerausta siitä, mitä on ja mitä tuleman pitää. Tutuiksi tulivat tulevan harjoittelukauden teemat, tavoitteet sekä aikataulut. Viikonlopun aikana pelaajistolle selkeni myös termit ”Varvaryömintä” sekä ”Itseohjautuvuus”. Voinee todeta, että asioita käytiin läpi päästä varpaisiin.

Viikonlopun harjoituksissa jalat kävivät ja pelaajat pistivät itsensä mustelmia kaihtamatta likoon, kun valmennus toteutti visioitaan sekä haastoi ryhmän erilaisiin kisailuihin, joissa oli tietysti tosi kyseessä vaikka leikkimielisyyttä haettiin. Jos jotain, niin joukkueesta löytyy intoa, energiaa, taistelutahtoa eikä meno ihan otsakurttuista ollut.

Pelaajalista alkaa olla valmis ja pelinjohto julkaistaan lähipäivinä. Seuratkaa siis ilmoittelua 🙂

Viimeaikaisia uutisia