Ensimmäisen leiriviikonlopun fiiliksiä

 – Superpesis, Yleinen

Julkaistu 12.11.2013 ”Pienellä jännityksellä, mutta kolmella pompulla.” toteaa Iina Valkeejärvi ensimmäisestä leiriviikonlopusta Kirittärien kanssa. Kirittärien ensimmäinen leiriviikonloppu on siis takana ja jotkut ovat sitä mieltä, että ensivaikutelma on usein se oikea. Tässä siis muutamia ensivaikutelmia viikonlopusta. Aloitetaan Kirittärien naisten superpesisjoukkueeseen nousseen C-ikäisen Iina Valkeejärven kommenteista: ”Perjantai oli jännittävä päivä. Treenit alkoi isolla porukalla ja paljon […]

Julkaistu 12.11.2013

”Pienellä jännityksellä, mutta kolmella pompulla.” toteaa Iina Valkeejärvi ensimmäisestä leiriviikonlopusta Kirittärien kanssa.

Kirittärien ensimmäinen leiriviikonloppu on siis takana ja jotkut ovat sitä mieltä, että ensivaikutelma on usein se oikea. Tässä siis muutamia ensivaikutelmia viikonlopusta.

Aloitetaan Kirittärien naisten superpesisjoukkueeseen nousseen C-ikäisen Iina Valkeejärven kommenteista: ”Perjantai oli jännittävä päivä. Treenit alkoi isolla porukalla ja paljon oli uutta. Oli hienoa päästä osallistumaan leiriviikonloppuun ja ottaa uusi iso askel pesäpallossa.

Perjantaina työpäivän jälkeen mietin, että nyt kyllä väsyttää ja mistäköhän löytyisi energiaa viikonloppuun..” mietiskeli puolestaan Nuutisen Laura saapuessaan perjantain kokoontumiseen ja jatkoi: ”Kun näki vanhat tutut ja uudet kasvot, alkoi jännästi sisällä palaa. Ja viimeistään siinä vaiheessa kun sai räpylän ja pallon käteen niin muistui mieleen, että kyllä pesis vaan on mukavaa.”

Lauantai aamuna hyvällä fiiliksellä taas kohti uusia haasteita -pienellä jännityksellä, mutta kolmella pompulla.” Oli Iinan aatokset leirin toisen päivän aamuna. 

Toisen päivän reenausta ”kentän laidalta” toipilaana seurasi viime kesänä ensimmäistä kautta Kirittärissä pelannut Aino-Maija Haapamäki. Halut touhuun mukaan olivat kovat, mutta omalla tavallaan antoisaa oli sivusta seuraaminenkin: ”Joukkue vaikuttaa motivoituneelta ja innostuneelta, mikä näkyi lajireeneissä, kun porukka laittoi itsestään kaiken peliin. Treenejä oli mukava seurata, sillä pelaajat ovat innokkuuden ja taistelutahdon lisäksi myös todella taitavia.”

Mukavia ajatuksia viikonlopusta jäi mieleen myös vielä toistaiseksi nimettömänä esiintyvälle pelinjohdossa toimivalle uudelle kasvolle: ”Päällimmäisenä mieleen jäi positiivisia ajatuksia. Koko viikonlopun ajan oli mukava rento tunnelma. Kaksi laadukasta lajia ja hyvät fysiikat ympärille laittoi aivonystyrät liikkeelle tulevaa ajatellen. Hyvälle alustalle pääsee valmennus rakentamaan uutta.

Samantyyppinen kokonaisnäkemys jäi myös Lauralle: ”Kaiken kaikkiaan leiri oli hyvin rakennettu kokonaisuus ja oli ilo seurata niin valmennuksen kuin pelaajienkin tekemisestä paistavaa intoa. Tästä on hyvä jatkaa.”

Alkujännityksestä huolimatta jäi käteen väsynyt, mutta HYVÄ fiilis!” tiivisti Iina viikonlopun kokemuksensa ja tuohon ajatukseen uskon monen muunkin yhtyvän.

Tälläisia ensivaikutelmia Kirittärien tekemisestä tällä harjoituskaudella. Touhu jatkuu heti tulevana viikonloppuna ja mikäs siinä, sillä ”Mukava tehdä työtä, kun ympärillä on motivoitunutta porukkaa.” 

(Viimeisen kommentin toteaja selkeää lähipäivinä, kun Kirittärien uusiutunut pelinjohto julkaistaan.)

Viimeaikaisia uutisia