FINAALIIN!

– Superpesis, Yleinen

31.8.2014 Kirittärien ja Kempeleen kolmas välieräottelu jatkoi aiemmissa nähtyä tiiviin ulkopelin linjaa. Juoksut olivat tässäkin ottelussa tiukassa, mutta kotijoukkue Kirittäret puristi tarvittavat juoksut jättäen Kempeleen pelaamaan pronssisesta mitalista. Kolmas välieräottelu päättyi jaksolukemin 1-0 ja 3-0.Ensimmäisellä jaksolla molemmat joukkueet saavat rakennettua tilanteita melko hyvin,  mutta kotiutukset päätyvät usein kopiksi. Jakson ainokainen juoksu tulee kolmannessa vuoroparissa. Kempeleen […]

31.8.2014

Kirittärien ja Kempeleen kolmas välieräottelu jatkoi aiemmissa nähtyä tiiviin ulkopelin linjaa. Juoksut olivat tässäkin ottelussa tiukassa, mutta kotijoukkue Kirittäret puristi tarvittavat juoksut jättäen Kempeleen pelaamaan pronssisesta mitalista. Kolmas välieräottelu päättyi jaksolukemin 1-0 ja 3-0.Ensimmäisellä jaksolla molemmat joukkueet saavat rakennettua tilanteita melko hyvin,  mutta kotiutukset päätyvät usein kopiksi. Jakson ainokainen juoksu tulee kolmannessa vuoroparissa. Kempeleen lukkari Eveliina Kesti pääsi ottamaan Kolehmaisesta jo kerran aikaisemmin kärpäsen kakkospesältä, ja yrittää samaa nyt uudelleen. Heitto kuitenkin sirvahtaa kakkosvahdin räpylästä maisemiin, ja hyvin pelannut Kolehmainen ennättää juosta aina kotipesään asti.Toisen jakson alku ei ole Kirittäriltä paras mahdollinen. Kolme lyöjää ja kaksi paloa. Kotijoukkue pääsee silti yrittämään kotiutusta, mutta jokerina pelanneen Tiina Tolosen näppi ei riitä kotiuttamaan Virpi Hukkaa. Ulkopeli säilyi tiukkana aina kolmanteen vuoropariin asti. Useista hyvistä kotiutuksista, niin näppilyönneistä kuin takakentällekin kantaneista joukkueiden hyväksi hiottu ulkopeli hoiti joko palon tai haavan. Kolmannen vuoroparin alussa Kirittärien tuttu kärki, Mira Kolehmainen, Virpi Hukka, Laura Nuutinen ja Emma Nieminen rakentavat tilanteen. Johanna Vikman iskelee pallon väliin, ja Kolehmainen tuo tilanteeksi 1-0. Ulkokentälle paluun tehnyt Aino-Kaisa Mantere hoitaa pesät jälleen täyteen, ja Tolonen lyö pallon jälleen väliin, lukemiksi 2-0.Omilla sisävuoroillaan Kempeleen joukkue saa tilanteita aikaiseksi, mutta ei juoksuja. Kirittärien kolmas juoksu tulee hieman erikoisella tavalla, kun kotiuttamassa ollut Mantere lyö pallon kolmoskopparille. Lyönti tuomitaan laittomaksi, kun se ei tuomarien näkemyksen mukaan ulkopelaajaan koskenut. Viimeisellä lyönnillä kylmäpäinen Mantere laittaa pallon väliin ja Nuutinen tuo jakson loppulukemiksi 3-0.Kirittäret voittivat Kempeleen suoraan kolmessa ottelussa ja etenivät finaalipeleihin, joissa vastustajana on Lapuan Virkiä. Finaalit alkavat lauantaina 6.9. Lapualla ja heti sunnuntaina 7.9. pelataan Hippoksella klo 13.00. Finaaleja voi seurata myös Veikkaus TV:n välityksellä.OttelupöytäkirjaMitalipelien aikataulut