Yhteistyökumppanit

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

KuntomaailmaBuildercom
Laskenta ja konsultointi Kilpeläinen
Peurunka
Optikko Pajula
Karhu Pesis
Sports Lab Jyväskylä
Kuusakoski Oy

Yhteistyö on kumppanuutta ja yhteispeliä
 

Kirittäret on tyttö- ja naispesäpalloon keskittyvä jyväskyläläinen urheiluseura. Seurassamme toimii yli 100 innokasta pesiksen pelaajaa, joista nuorimmat ovat ala-asteikäisiä. Vireä junioritoiminta ja Kirittärien useita vuosia jatkunut huikea menestys superpesiksessä tarjoavat monipuoliset puitteet hyvälle yhteistyölle kaiken kokoisille yrityksille.

Yhteistyön perusajatuksina pidämme rehtiyttä ja tasapuolisuutta sekä yrityksen että seuran näkökulmasta. Nöyrä yhteistyöasenne, sopimuskumppanin kunnioittaminen ja yhteiset tavoitteet edesauttavat molemminpuolisen hyödyn saavuttamisessa.

Parhaimmillaan seuramme toimii tehokkaasti osana yrityksen omaa markkinointiviestintää. Yhteistyösopimukset räätälöidään yritykselle sopivaksi sekä sisällöllisesti että pituudeltaan; kumppaninamme voit toimia näkyvyydellä tai ilman, lyhyemmän ajan tapahtumakohtaisesti tai useamman vuoden ajan. Yhteistyön kohteeksi on valittavissa esimerkiksi juniorityö, superin edustusjoukkue tai koko seura – toiveittesi mukaan.

Tule vahvasti kotimaisen urheilulajin kumppaniksi – tarjoamme reilua yhteispeliä perinteitä kunnioittaen!