Vuoristoratapesistä Lapualla, Kirittärille piste matkaan

– Superpesis, Yleinen

1.6.2015 Lapuan Virkiä ja Kirittäret pelasivat sunnuntaina erittäin värikkään ja juoksurikkaan ottelun, jonka lopulta voitti kotijoukkue Virkiä jaksoin 2-1. Näin Kirittäret koki kauden ensimmäisen tappionsa,mutta saalisti kuitenkin samalla ansaitusti pisteen mukaansa.Kirittäret sai otteluun unelmalähdön, kun Mira Kolehmainen löi ensimmäisenä lyöjänä upealla lyönnillä tyhjään kenttään kunnarin ja toi kohta perään tuplajuoksun vapaataipaleella Lapuan lukkari Elli Katteluksen […]

1.6.2015

Lapuan Virkiä ja Kirittäret pelasivat sunnuntaina erittäin värikkään ja juoksurikkaan ottelun, jonka lopulta voitti kotijoukkue Virkiä jaksoin 2-1. Näin Kirittäret koki kauden ensimmäisen tappionsa,mutta saalisti kuitenkin samalla ansaitusti pisteen mukaansa.Kirittäret sai otteluun unelmalähdön, kun Mira Kolehmainen löi ensimmäisenä lyöjänä upealla lyönnillä tyhjään kenttään kunnarin ja toi kohta perään tuplajuoksun vapaataipaleella Lapuan lukkari Elli Katteluksen lipsauttaessa kaksi vahinkoväärää. Tämän jälkeen kuitenkin lapualaiset saivat otetta pelistä Kirittärien harhaheiton ja Saija-Maria Saaren sekä Katteluksen unelmalyöntien ansiosta. Lopulta avausjakso päättyi kotijoukkueelle juoksuin 9-5.Toiselle jaksolle molemmat joukkueet tiivistivät ulkopeliään ja Laura Pohjolan läpilyönnin sekä Tiina Tolosen huikeiden kuppereiden siivittämänä Kirittäret kuittasi jaksovoiton juoksuin 4-2. Lapua sai vielä viimeisessä sisävuorossaan kovan painostuksen aikaiseksi, mutta jyväskyläläiset kestivät sen Emma Niemisen johdolla ulkokentällä.

Supervuorossa Lapuan lukkari Elli Kattelus pääsi yllättämään Kirittärien ulkokentän läpilyönnillään, jonka seurauksena oli kaksi juoksua. Kun Kirittäristä onnistui juoksun lyömisessä vain Vera Vikström, päättyi supervuoropari Virkiän 2-1.
Aikamoista vuoristoratapesistä molemmilta joukkueilta. Lapua oli parempi, mutta kyllä mekin tästä pelistä piste ansaittiin. Tyytyväinen tähän matsiin ei voi kuitenkaan olla, virheitä ja vääriä ratkaisuja teimme normaalista poiketen hieman liikaa. Myös pelinjohtajana tein pari väärää peluutusta, täytyy tarkentaa ja olla parempi jatkossa”, Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen tuumaili pelin jälkeen.
Lapua-ottelu päätti Kirittärien sisäisistä tavoitejaksoista ensimmäisen. Viidestä ottelusta pisteitä saalistettiin 13 eli kahta vaille täydet. ”Käymme läpi maanantaina nyt päättyneen jakson palaverissamme, pistetavoitteestamme jäimme jälkeen yhden pisteen verran. Eli voitto olisi pitänyt ottaa myös siinä suhteessa Lapualta” , Nalle summasi tapahtuneita myös alkukauden osalta.Nallen videohaastattelu