fbpx

Vihti pisti hanttiin

24.7.2016

Kirittäret – Vihti   2 – 0 (6 – 5, 9 – 1)Tämän sunnuntain peliin vastustajaksi saapui Vihdin Pallo, joka on sarjassa kymmenes. Odotuksena oli siten selvä voitto vallankin, kun alla oli selviä voittoja heikommista joukkueista. Sää oli tyyni, poutainen ja ajoittain aurinkoinenkin. Lämmintä oli noin 23 astetta, erinomainen pelisää.Vihti aloitti sisällä ja totesi heti Kirittärien ulkokentän vahvuuden. Kärki tuli ja meni tuloksetta. Vuoropari tuntui jo ratkaistulta, kun kaksi viimeistä numeroitua pelaajaa onnistui täyttämään takapesät. Lyömään tuli jokeri Ella Kaasinen. Hän löi hienosti läpi kakkospuolelta ja tilanne olikin äkkiä 0-2. Kirittärien tasoittavalla kärki loi ajon ja Riikka Karppinen kotiutti Virpi Hukan, 1-2. Ajo jatkui ja lyömään tuli Aino-Kaisa Mantere. Hän löi takaa läpi ja kotiin kirmasivat Laura Määttä, Emma Nieminen ja Riikka Karppinen ja Aino-Kaisa juoksi kunnarin ja taululla olikin lukemat 5-2. Vihdin komea avaus oli siten kuitattu.Toisessa vuoroparissa Vihdin kakkoskärki onnistui luomaan ajon ja jokeri Ella Kaasinen tuli lyömään. Hyvä välilyönti ja tilanne kaventui, 5-3. Enempää ei kuitenkaan saatu aikaan. Tasoittavalla Kirittäret teki  ajon, mutta se jäi tuloksettomaksi.Kolmannessa vuoroparissa Vihti rakensi tilannetta, kun polttoheitto ei tarttunutkaan räpylään vaan vieri kauas. Siitä syntyi kaksi juoksua ja peli olikin tasan 5-5. Kirittärien tasoittava jäi tuloksettomaksi vaikka etenijä saatiin kahdesti kolmoselle.Neljännessä vuoroparissa Vihti ei saanut mainittavaa aikaiseksi. Niinpä vuorossa oli neljännen tasoittava, joka ”perinteisesti” on jätetty pelaamatta. Kirittäret tarvitsi nyt vähintään yhden juoksun jaksovoittoon. Kärki meni odotetusti kentälle ja Emma Nieminen tuli lyömään. Hyvä lyönti ja Mira Kolehmainen juoksi kotiin. Jakso siis Kirittärille juoksuin 6-5. Jaksovoitto tuli, mutta lukemat eivät olleet ihan odotettuja.Toisen jakson ensimmäinen vuoropari jäi tuloksettomaksi. Syntyneet kolmostilanteet eivät johtaneet juoksuihin.Toisessa vuoroparissa kärki rakensi takatilanteen ja Virpi Hukka löi takaa läpi ja kotiin juoksivat Mira Kolehmainen ja Laura Määttä ja Virpi itse teki kunnarin, tilanne heti 3-0. Jatkossa syntynyttä ajoa tuli purkamaan Aino-Kaisa Mantere. Hän kotiutti Virpi Hukan, 4-0. Jatkoyritykset tuottivat paloja ja vuoronvaihdon. Tasoittavalla Vihti ja Ella Kaasinen onnistuivat hyvällä lyönnillä kaventamaan tilanteeksi 4-1.Kolmas vuoropari jäi molemmilta tuloksettomaksi. Pari kolmostilannetta syntyi, mutta ei juoksuja.Neljänteen vuoropariin tultiin siis 4-1 tilanteessa. Kirittärien kakkoskärki rakensi ajon ja lyömään Aino-Kaisa Mantere. Taas takaa läpi ja Aino-Maija Nikkola, Marjukka Urpelainen ja Viivi Kainlauri juoksivat kotiin ja Aino-Kaisa itse kunnarin. Jo 8-1. Jatkossa vielä Iina Valkeejärvi kotiutti Virpi Hukan, 9-1. Vihdin tasoittava tukahtui Kirittärien ulkokenttään. Jaksotulos siis 9-1 ja koko peli 2-0 Kirittärille.Vihdin Ella Kaasinen (neljä lyötyä) palkittiin vieraiden ykkösenä. Kirittäriltä palkittiin Aino-Kaisa Mantere (2+7/2) ja Virpi Hukka (1+2/4). Kolmostilanteet Kirittärille 31-11.