fbpx

Uutiset – Superpesis

Kirittäret ansaitusti parempi kärkikamppailussa

7.6.2015 Naisten superpesiksen kärkikamppailu päättyi sunnuntaina Raumalla jännittävien vaiheiden jälkeen Kirittärien vierasvoittoon jaksoin 2-0. Näin jyväskyläläiset vankistivat asemaansa kärjessä nousten Lukon ohi sarjataulukossa kahden pisteen turvin. Lisäksi Kirittäret on pelannut

Lue lisää »

Kirittäret kärkikamppailuun Raumalle

7.6.2015 Naisten superpesiksen kärkikamppailu pelataan sunnuntaina Raumalla, kun Kirittäret matkaa Lukon vieraaksi.Kotijoukkue on pisteen Kirittäriä edellä sarjataulukossa, joskin yhden ottelun enemmän pelanneena. Odotettavissa on tasainen vääntö sarjapisteistä ja myös asetelmista

Lue lisää »

Kirittäret huippuotteluun Lapualle

31.5.2015 Yksi kevään odotetuista huippuotteluista on luvassa sunnuntaina, kun Kirittäret matkaa Lapualle hallitsevan mestarin vieraaksi.Kotijoukkue on saalistanut neljästä pelistään kahdeksan (8) pistettä ja parantanut otteitaan kierros kierrokselta. Virkiän joukkueessa on

Lue lisää »

Kirittärien vahva ulkopeli jatkuu, voitto Seinäjoelta

28.5.2015 Kirittäret jatkaa voittoputkessa. Joukkue on pelannut neljä peliä ja ottanut neljä puhdasta voittoa.Keskiviikkona kaatui Seinäjoen Maila-Jussit jaksoin 2-0 ( 4-0,2-1) Seinäjoella pelatussa kamppailussa. Ottelun kolmostilanteet kertovat selkeästi paremmuuden, Kirittäret

Lue lisää »

Kirittäret sarjanousija SMJ:n vieraaksi

27.5.2015 Kolmesta ottelusta kolme voittoa hienosti ottanut Kirittäret matkaa keskiviikkona Seinäjoelle täksi kaudeksi paluun Superpesikseen tehneen Maila-Jussien vieraaksi.Edellisen kerran SMJ oli naisten pääsarjassa vuonna 1995 ja tuolloin joukkueen peliä johti nykyinenkin

Lue lisää »

Kirittäret ei jättänyt jossiteltavaa

22.5.2015 Kirittäret löi torstaina Vipattaret murskalukemin Jyväskylän Hippoksella pelatussa naisten superpesisottelussa. Kotijoukkue oli molemmilla jaksoilla suorastaan ylivoimainen voittaen sekä ensimmäisen että toisen jakson juoksuin 9-0. Kolmostilanteet ottelussa menivät Kirittärille peräti