fbpx

Uutiset – Superpesis

Kirittärille palkintosadetta kauden 2020 palkintogaalassa

Emma Körkkö valittiin vuoden naispesäpalloilijaksi ja Kultaisen räpylän saajaksi, Venla Karttunen vuoden tyttöpesäpalloilijaksi ja Mari Mantsinen vuoden lukkariksi. Vuoden pelinjohtajaksi valittiin Nalle Viljanen ja vuoden valmennustiiminä Kirittärien valmennustiimi. Lisäksi Kirittärien pelaajille annettiin useita muita palkintoja.

Lue lisää »

Venla Karttuselle jatkosopimus kauden 2022 loppuun saakka

Venla Karttunen, 18 , ja naisten superpesiksen hallitseva Suomen mestari Kirittäret Jyväskylästä ovat pidentäneet Karttusen pelaajasopimusta vuodella. Uuden, tänään solmitun sopimuksen myötä kolminkertainen (2018,19,20) Suomen mestari jatkaa kasvattajaseuransa riveissä ainakin kauden 2022 loppuun saakka.

Lue lisää »

Kirittärien ykköspesisjoukkueelle ja tyttöjen superpesisjoukkueelle uudet pelinjohtajat

Eemil Peltomäki , 21 , on Kirittärien ykköspesikseen nousseen kakkosjoukkueen uusi pelinjohtaja sekä ykköspesisjoukkueen ja tyttöjen(b-tytöt) superpesisjoukkueen yhteisen harjoitusryhmän vastuuvalmentaja.
Mattias Kitola, 24 , on puolestaan tulevalla kaudella Kirittärien b-tyttöjen pelinjohtaja. Kitola jatkaa myös Kirittärien superpesisjoukkueen valmennusryhmässä pelinjohtajien Nalle Viljanen ja Pete Kaijansinkko apuna.

Lue lisää »