On kiitosten aika Vol2

Julkaistu 10.9.2013

Hyvä Armi Ahola, tämä on rakkauskirje meiltä kaikilta sinulle. Hyvä johtaja kiittää alaisiaan, mutta unohtaa kehua ja kiittää itseään, joten teemme sen puolestasi.

Aivan aluksi kapteenisto haluaa kiittää sinua luottamuksesta valitessasi meidät. Olemme varmoja, että olet katunut valintaasi vähintään joka toinen päivä, mutta siltikin olet jaksanut meitä vaikkei se varmastikaan helppoa ole aina ollut. Kiitos pitkämielisyydestäsi.


Arvostamme sitä, että kuuntelet ja ymmärrät tai ainakin esität ymmärtäväsi vaikket ymmärtäisikään. Kanssasi voi keskustella asioista ja sinulle voi kertoa mielipiteitä, vaikka ne huonoja olisivatkin. Toivottavasti pystyimme olemaan tukenasi ja linkkinä joukkueen välillä.

Joukkue haluaa kiittää sinua ikimuistoisesta matkasta. Vaikka alku oli hankala ja hymiöt hukassa, niin kiitos, että jaksoit uskoa meihin ja ottaa meistä irti sen mitä otettavissa oli. Ilman sinua emme olisi tässä, pronssimitalit kaulassa.

Joukkue ei olisi voinut saada parempaa pelinjohtajaa kuin sinä.

Olemme näköisesi joukkue.

Olemme Erottamattomia <3 

Joukkueen puolesta C-aput

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lue Myös

Otteluennakko su 09.08. Kirittäret – Tampere klo 17

Kirittärien otteluruuhka jatkuu yhden välipäivän jälkeen taas Hippoksella su 09.08. klo 17 Manse PP vastaan. Katso Harvian otteluennakosta Jutta Myllyniemen mietteet tulevaan peliin. Myös superpesis.fi huomioi sunnuntain huippupelin uutisessaan https://www.superpesis.fi/uutiset/kirittaret-on-kaivannut-kovia-peleja-ja-nyt-se-niita-saa-manse-pp-hippoksella-ja-ruudussa-sunnuntaina/

Lue lisää »

Vesa Rantanen jatkaa Kirittärissä

Vesa Rantanen jatkaa Kirittärien fysiikka- ja nopeusvalmentajana vuoden mittaisella sopimuksella. Myös Kirittärien ja @_jku_ välinen yhteistyö jatkuu. ”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Vesan panokseen urheilijoiden kehittämisessä ja on hienoa saada jatkaa

Lue lisää »