Naisten suomensarjan joukkuen kuulumisia kuluneelta talvikaudelta

26.2.2020 klo 10

Uudistunut naisten suomensarjan joukkue kokoontui ensimmäisen kerran Kuokkalan Graniitissa marraskuisena tiistai-iltana. Joukkue on kokenut nuorennusleikkauksen: vanhempia pelaajia on siirtynyt sivuun ja nuoria lupauksia otettu mukaan rosteriin.

Joukkueen vahvuuteen on liittynyt pelaajia myös muista seuroista. Suomensarjan joukkue koostuu muutamasta aikuispelaajasta ja loput ovat pääosin B- ja C-junioreita. Myös valmennuksen ja pelinjohdon saralla on tapahtunut pieniä muutoksia, sillä Joni Karppasen apuriksi mailamiehen ja valmentajan rooliin on tarttunut Juha Mäkelä.

Ensimmäisistä harjoituksista on jo ehditty kulkea pitkä matka kohti kevättä. Talveen on mahtunut runsaasti harjoitusotteluita tavallisia treenejä unohtamatta. Harjoituspelit ovat antaneet lupaavan kuvan suorittamisen tasosta: kaikki pelit ovat päättyneet meidän kannaltamme voittoisasti. Kokoonpano on elänyt ja paletti hakee vielä muotoaan, mutta perussuorittaminen ja yhdessä tekeminen ovat hyvällä tasolla.

“Tavoitteet on asetettu korkealle ja niitä kohti kuljetaan hyvää vauhtia, täysin aikataulussa” summaa Suomensarjan pelaajavalmentaja Riina Kankaanperä. Kankaanperä toimii B-tyttöjen 2-pelinjohtajana kaudella 2020.

Kaikki suomensarjan kesän kotipelit pelataan Hippoksella. Tervetuloa kannustamaan ja nauttimaan kansallislajistamme pesäpallosta!

Nea Rantala