Maaru Seppä Kirittärien 2-pelinjohtajaksi

Julkaistu 7.5.2013

Jo lauantain harjoitusottelussa Kirittärien kaarella mallikkaasti esiintynyt ja kopparivalmennuksesta vastannut Maaru Seppä on joukkueen 2-pelinjohtaja.

– 2-pelinjohtaja-asia on ollut auki koko talvikauden ja olen todella tyytyväinen, että asiaan saatiin nyt paras mahdollinen ratkaisu.
Masin tulo kaarelle näkyin heti lauantaina joukkueen sisäpelissä. Muuttunut ja kokematon porukka tarvitsee ehdottomasti kaiken mahdollisen
tuen väärien ottoon ja lyöntiratkaisujen suunnitteluun. Maarulla on pelaajien vankka luottamus, hehkutti pelinjohtaja Armi Ahola vihdoinkin julkista tietoa.

– Ilmeisesti tämä menee jotenkin niin, että niin kauan kun Vikmanin Johanna pelaa, niin kauan minä pyörin tässä jotenkin mukana, naurahtaa puolestaan Maaru Seppä ja jakaa kiitosta myös työnantajalleen EVRY Jydacom Oy:lle. Ilman työnantajan joustavaa suhtautumista tarjottuun pestiin olisi ollut mahdotonta tarttua.

EVRY Jydacom Oy on ollut tukemassa Kirittäriä jo monta vuotta ja tukenut muutakin keskisuomalaista urheilua.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lue Myös

Vesa Rantanen jatkaa Kirittärissä

Vesa Rantanen jatkaa Kirittärien fysiikka- ja nopeusvalmentajana vuoden mittaisella sopimuksella. Myös Kirittärien ja @_jku_ välinen yhteistyö jatkuu. ”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Vesan panokseen urheilijoiden kehittämisessä ja on hienoa saada jatkaa

Lue lisää »