fbpx

Kauden huipentuma alkaa Kirittärien vuosipäivänä

4.9.2018

Ensimmäinen loppuottelu Kirittäret – Manse PP, Tampere keskiviikkona 5.9. klo 17:00 Hippoksella.

Kirittärien naisten superpesisjoukkue aloitti kauteen 2018 valmistautumisen 5.9.17, päivälleen vuosi sitten. Tähän päivään on kuljettu pitkä matka. On onnistuttu, on opittu, on kerätty kokemuksia. Ja nyt on sadonkorjuun aika. 
 

Naisten superpesiksen ensimmäinen loppuottelu pelataan Kirittärien ja Tampereen välillä pelataan keskiviikkona klo 17 alkaen Jyväskylän Hippoksella, sillä Kirittärillä on runkosarjan voittajina kotietu ottelusarjaan. Kultaisten ja hopeisten mitalien kohtalo selviää kolmella voitolla. Keskiviikon jälkeen pelataan vähintäänkin vielä kaksi ottelua, lauantaina Tampereella ja sunnuntaina Jyväskylässä. Mikäli tarvitaan neljäs peli, se on lauantaina 15.9.Tampereella ja viides peli sunnuntaina 16.9. Jyväskylässä. 
 

– Elämme hienoa aikaa, juhlahetkiä. Lähdemme nyt nauttimaan ja antamaan kaikkemme. Loppuottelut ja mestaruudesta pelaaminen ovat tapahtumia, joita kaikki haluavat uralleen ja kuitenkin aika harvat niitä pääsevät lopulta kokemaan. Vaikka Manse onkin pelannut nousujohteisen kauden ja ansainnut finaalipaikkansa, me uskomme vahvasti itseemme. Olemme voittaneet tällä kaudella kaikki keskinäiset ottelumme ja tiedämme mitä voittaminen vaatii näissä peleissä, Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen avaa tunnelmia.


Ensimmäisen loppuottelun otteluisäntinä toimivat Osuuskauppa Keskimaa ja Autotalo Laakkonen. 

Lisätietoja:

Petri Kaijansinkko ,
pete.kaijansinkko@icloud.com 
0400540977

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue Myös