Ennakko: Taas mennään – kohteena Oulu

18.7.2018

Oulun Lipottaret vierailu Hippoksella toukokuussa. Kuva Anssi Honkanen
Oulun Lipottaret – Kirittäret torstaina 19.7. klo 18:00 Raksilassa.Seinäjoen reissun voitokkaasta pelistä on palauduttu ja taas on uusi vieraspelimatka edessä. Torstaina Kirittäret matkustaa Ouluun taistelemaan tärkeistä sarjapisteistä. Runkosarjaa on jäljellä enää kaksi kierrosta ja Kirittäret pelaa niistä molemmat vieraissa. Lauantaina Kirittärien runkosarja päättyy vierailuun Lappajärvellä. 
Tiistain voitto Seinäjoella varmisti Kirittärien sijoituksen runkosarjassa kolmen parhaan joukkoon, mikä tarkoittaa, että jatkosarja alkaa kotoisalla Hippoksella keskiviikkona 25.7. Kirittärillä on mahdollisuus toki vielä nousta runkosarjan voittajaksi tai toiseksi voittamalla puhtaasti molemmat tämän viikon ottelunsa. Joka tapauksessa tapauksessa Kirittäret aloittaa jatkosarjan kotona.
– Torstain Oulu-kamppailussa korostuu valmius pelata kotijoukkueen hyvin tolppaa syöttävää lukkaria vastaan sekä yleisesti ottaen pelivalmius näillä helteillä. Ulkopelissä tulee olla jatkuvasti valppaana Oulun hyvinkin aktiivista peluuttamista vastaan, Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen kertoo.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lue Myös

Vesa Rantanen jatkaa Kirittärissä

Vesa Rantanen jatkaa Kirittärien fysiikka- ja nopeusvalmentajana vuoden mittaisella sopimuksella. Myös Kirittärien ja @_jku_ välinen yhteistyö jatkuu. ”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Vesan panokseen urheilijoiden kehittämisessä ja on hienoa saada jatkaa

Lue lisää »