fbpx

Ella Korpela pudotuspelien arvokkain pelaaja 2020

Kirittäret Jyväskylästä juhlii jo kolmatta peräkkäistä Suomen mestaruuttaan naisten Superpesiksessä. Mestarijoukkueen kärkietenijä ja koppari Ella Korpela on arvostettu pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi.
Ella Korpela pudotuspelien arvokkain pelaaja 2020. Kuva Pekka Tuominen

Yhdeksässä pudotuspeliottelussa Korpela toi 18 juoksua ja onnistui kärkilyönneissään 52 kertaa 70 yrityksestä eli liki kolme kertaa neljästä. Tärkeän ensimmäisen kiinnityksen mestaruuteen Korpela ratkaisi supervuoron kunnarillaan.

– Tuli yllätyksenä – en olisi arvannut, että tällaisen palkinnon saa, Korpela totesi Ruudun haastattelussa.

– Vähän erilainen matka. Ennen kauden alkua ei edes tiedetty, päästäänkö pelaamaan. Mestaruus maistuu nyt ihan sika hyvältä, Korpela iloitsi.

Kempeleen Kirin kasvatti debytoi Superpesiksessä Oulun Lipottarien joukkueessa 2017 ja pokkasi vuoden tulokkaan pystin. Siirto Kirittäriin on tuonut kolme peräkkäistä Suomen mestaruutta 2018-20. Valinta pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi on Korpelalle uran ensimmäinen.

Superpesiksen uutinen aiheesta
Pudotuspelien tilastoja

#yhdessähuipulla2020 #pudostuspelit2020 #ellakorpela

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lue Myös

Pesäpalloliitto siirtää 2021 talvikauden aloitusta

Alkuperäisen ohjelman mukaisia Halli-SM-otteluita ei pelata, vaan Pesäpalloliitto tavoittelee miesten ja naisten osalta tiiviimpää kokonaisuutta pelattavaksi maalis-huhtikuussa. Myös tammikuussa Poriin suunniteltu Tammi-cup siirtyy, Pesäkarhujen tiedotteen mukaan turnaus pelataan 2022.

Lue lisää »