Kirittärien b-tytöt neljänsiä hallism-lopputurnauksessa

20.3.2018

Kahdeksan parasta tyttöjen superpesisjoukkuetta oli valikoitunut viime viikonloppuna Porissa pelattuun b-tyttöjen hallism-lopputurnaukseen. Turnaus pelattiin kahdessa neljän joukkueen lohkossa ja sijoitusottelut määräytyivät lohkojen sisäisen järjestyksen perusteella.

 


Kirittäret voitti lauantaina pelatussa avausottelussaan Tyrnävän puhtaasti 2-0, mutta hävisi Porin Pesäkarhuille samoin numeroin. Sunnuntain varhaisessa aamuottelussa Kirittärien vastustajana oli Hämeenkyrön Räpsä, joka kaatui monenlaisten tapahtumien jälkeen kotiutuskisassa jaksoin 2-1.
Kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla b-tytöt pelasivat itsensä pronssiotteluun, jossa kuitenkin Roihu Helsingistä oli niukasti parempi ja voitti ansaitusti sm-pronssit.

 

Hallimestaruudesta taistelivat turnauksessa Pesäkarhut ja Fera Raumalta, mestaruuden vei lopulta Rauma ja Porille siis hopeaa.

 

Kirittärien parhaana pelaajana turnauksessa palkittiin Venla Karttunen. Hänen lisäkseen erinomaisia otteita etenkin mailanvarressa esittivät joukkueen kapteeni Oona Nyman sekä vasta d-ikäinen Maija Vastamäki.

 

Hallikauden menestys, lopputurnaukseen pääsy ja neljäs sija, antavat Kirittärien b-tytöille itseluottamusta toukokuun 7.päivä alkavaan tyttöjen superpesikseen. Joukkue pelaa lisäksi naisten suomensarjassa ja tulee pelaamaan paljon sekä yksilöitä että joukkuetta kehittäviä kovia otteluja kesän aikana.
 

Lisätietoja:

Petri Kaijansinkko
pete.kaijansinkko@kirittaret.fi
0400540977