Saana Kamppinen 1+1 jatkosopimukseen Kirittärien kanssa

 – Pelaajasopimukset, Superpesis

Saana Kampinen on näyttänyt kuluvalla kaudella huippunopeita etenijän taitojaan Kirittärissä.

Ensimmäistä kauttaan Kirittärissä pelaava Saana Kamppinen jatkaa Kirittärissä myös kaudella 2025. Etenijäjokerina upeita otteita esittänyt Kamppinen on itsekin tyytyväinen jatkosopimukseen: ”Tällä kaudella oon päässyt eteenpäin henkilökohtaisella tasolla ja joukkueen kanssa mennään askel askeleelta kohti oikeaa suuntaa. Meillä on kasassa kunnianhimoinen porukka, jolla on potentiaalia päästä pitkälle. Koen, että valmennuksella on mulle paljon annettavaa sekä oma halu kehittyä ja auttaa joukkuetta on kova niin mahtavaa päästä jatkamaan täällä ensi kaudellakin.”

”Saana on hyvällä röyhkeydellä ottanut kentällemenijän vastuun joukkueesta. 65 kentällemenoprosentti millä tämän kauden on pelannut on hyvä mutta minusta meillä on potentiaaliin vielä matkaa että mahdollisuudet ja potentiaali on olla tosi kova tuossa mitä tekee. Etenemisluonteessa on paljon sellaista rohkeutta ja päättäväisyyttä mistä pidän, sekä oma-aloitteisuutta omaa etenemistä ja sen kehittämistä kohtaan. Nämä ovat tärkeitä ominaisuuksia tämän päivän pesäpallossa ja hienoa että Saana on meille tärkeä etenijä myös jatkossa”, kommentoi pelinjohtaja Mattias Kitola Kamppisen jatkosopimusta.

Seurajohtaja Laura Nuutinen on jatkosopimuksesta myös mielissään: ”Seuralle tämä on tärkeä jatkosopimus. Saanan asenne ja otteet pelikentällä ovat tehneet hyvän vaikutuksen ja innolla odotan mihin hän vielä kehittyy”.

Saana Kamppisen tilastot: https://www.pesistulokset.fi/pelaaja/9383
Saana Kamppisen pelaajakortti: https://www.kirittaret.fi/joukkue-superpesis-2024/saana-kamppinen/

Saana Kamppisen kummiorganisaatiot:

#kirittäret #liikuntapääkaupunki #pesis #allinoranssi

Lue myös