Poikkeusjärjestelyt Hippoksella Itä-Länsi-tapahtumassa

 – Tiedote

Itä-Länsi aiheuttaa muutoksia Hippoksen järjestelyihin. Osa lisäpalveluista on auki jo pe Kirittäret-Pori.

Jo perjantain huippuotteluun Kirittäret-Pori 28.06.2024 klo 18 odotetaan runsaasti yleisöä ja se kannattaa ottaa huomioon saapumalla paikalle jo hyvissä ajoin, jotta portilla kulku ei jonoudu ja pysäköintikin sujuisi joustavasti. Hippoksen vanhan kentän alue on edelleen käytössä parkkeeraukselle, kulku sinne on jäähallin nurkan suunnalta. Perjantaina alueella EI OLE liikenteenohjausta. Huomaa, että arkisin Hippoksen parkkialueella vaaditaan pysäköintikiekko klo 18 asti.

Lauantaina ja sunnuntaina liikennejärjestelyt muuttuvat siten, että Rautpohjankadulta ei pääse kääntymään parkkipaikalle Monitoimitalon nurkalta, vaan liikenne menee jäähallin suunnalta. Lauantaina ja sunnuntaina paikalla on myös liikenteenohjaus.

Mikäli mahdollista, niin Hippokselle suositellaan saavuttavaksi kävellen, pyöräillen, skuutilla tai bussilla, Linkin bussipysäkit on merkattu oheiseen karttaan. Huomaa, että pyörille ja skuuteille on varattu oma alueensa.

Vaikka porteilta voi myös ostaa vielä yksittäisiin otteluihin lippuja (mikäli ei ole loppuunmyyty), niin suosittelemme liput ennakkoon. Pääkatsomoihin voi olla joku hajapaikka saatavilla, mutta käytännössä myytävät liput on lisäkatsomoihin.

Tapahtuma-alueelle saavuttaessa on turvatarkastus. Turvatarkastus, vaikka sujuisi nopeasti, vie kuitenkin oman aikansa ja tulee sekin aiheuttamaan jonoja. Suosittelemmme myös siksi saapumaan paikalle reilusti hyvissä ajoin erityisesti ennen Naisten ja Miesten Itä-Länsi-otteluita. Turvatarkastuksen tarkemmat ohjeet löytyy jutun alla olevasta Superpesiksen info-linkistä.

Perjantain paikalla on perinteinen Jahvan hodarikioski, lauantaina ja sunnuntaina paikalla on myös hiljattain Suomen parhaaksi hampurilaisravintolaksi valittu Grillroom Burgervankkurin kansssa. Perjantaina portit aukeavat klo 16:45 ja Itä-Lännen anniskeluteltta aukeaa klo 17. Lauantaina Tapahtuma-alueen portit ovat auki 10-19 ja sunnuntainan 10-18.

Liput pe 28.06.2024 Kirittäret – Pori: https://www.nettilippu.fi/fi/event/kirittaret-pesakarhut-28-6

Liput Itä-Länsi-tapahtumaan: https://www.ticketmaster.fi/artist/ita-lansi-lippuja/968523

Lue tarkemmin Itä-Länsi infosta https://www.superpesis.fi/ita-lansi/info

Lue tarkemmin liikennejärjestelyistä: https://www.superpesis.fi/ajankohtaista/ita-lansi-tuo-poikkeuksia-liikenteeseen

#kirittäret #liikuntapääkaupunki #pesis #allinoranssi

Viimeaikaisia uutisia
Tiedote