Mari Mantsinen palaa pelikentälle

 – Joukkueuutiset, Pelaajasopimukset, Superpesis

Mari Mantsinen palaa lautasen äärelle perjantaina Poria vastaan ja pelaa Kirittärissä myös kaudella 2025.

Kirittärien perjantain huippuottelussa Porin Pesäkarhuja vastaan nähdään kenties kesän kysellyin paluu, kun Suomen parhaimpiin lukkareihin lukeutuva Mari Mantsinen palaa lautasen äärelle. Mantsinen itse on paluusta innoissaan: ”On mahtavaa päästä takaisin pelaamaan!”

Ottelussa nähdään itseasiassa kaksi comebackiä kun myös äskettäin sopimuksen Kirittärien kanssa tehnyt Eeva Mäki-Maukola nähdään perjantain kokoonpanossa. ”Erityisen paluustani tekee se, että pääsen takaisin pelikentille kotiyleisön edessä yhdessä Mäkin kanssa. Tulen varmasti nauttimaan pelistä”, kuvailee Mantsinen tunnelmiaan ottelun aattona.

Pitkän kuntoutusjakson päätteeksi Kirittäret ja vuodesta 2017 asti Kirittäriä edustanut Mantsinen ovat solmineet kauden 2025 kattavan jatkosopimuksen. ”Kuntoutusjakson edetessä kypsyi myös päätös jatkamisesta. Kipinä kehittyä ja voittaa palaa edelleen, joten päätös oli helppo tehdä”, Mantsinen kertoo.

Pelinjohtaja Mattias Kitola on poikkeuksellisen lyhytsanainen uutisista, mutta hymyillen kommentoitu ”Peliä!” tiivistää odotukset kauden jatkoa kohtaan.

”Kuntouttaminen ei koskaan ole helppo prosessi. Olen iloinen ennen kaikkea Marin puolesta, vaikka kyllä jatkosopimuskin mieltä lämmittää”, kommentoi puolestaan seurajohtaja Laura Nuutinen.

Perjantain otteluun Porin Pesäkarhuja vastaan odotetaan Hippoksen ennätysyleisöä ja tapahtumassa on jo nähtävissä Itä-Länsi -tunnelmaa. Osa Itä-Lännen tapahtumatorin näytteilleasettajista on paikalla jo perjantaina ja lapsille on ohjelmassa pesäpalloliiton ja Kiri&Kirittäret Juniorit ry:n järjestämä kunnarikettu -kiertue. Ottelu alkaa kello 18.

Mari Mantsinen

#kirittäret #liikuntapääkaupunki #pesis #allinoranssi

Lue myös