Kirittärien kapteeni Venla Karttunen 2v jatkosopimukseen

 – Pelaajasopimukset, Superpesis, Yleinen

Kirittärien oma kasvatti Venla Karttunen on tehnyt 2v jatkosopimuksen kausille 2025 ja 2026. Venla on nuoresta iästään huolimatta oranssin pitkäaikaisia kasvoja, onhan alkava kausi hänelle Kirittärissä jo seitsemäs.

”Hetken aikaa mietin, että uskallanko sitoutua näin pitkään sopimukseen. Oma elämäntilanne on kuitenkin sellainen, että matkapelaajan rooli toisi turhaa kuormitusta. Joukkueessa on tällä hetkellä todella hyvä meininki ja usko siihen, että pystymme kamppailemaan kärkisijoista jatkossakin. Seuralla oli vahva halu kiinnittää minut ja kun sopimusasioista päästiin melko nopeasti yhteisymmärrykseen, niin päätös oli lopulta aika helppo tehdä”, kommentoi Venla kahden vuoden jatkosopimustaan.

Myös pelinjohtaja Mattias Kitola on tyytyväinen.

”Venla on jo kulkenut oranssissa pitkän polun ja kasvanut junioritähdestä moninkertaiseksi suomenmestariksi ja siitä aina joukkueen kapteeniksi. Monesti tykätään keskustella siitä kuka osaa pelata, kuka osaa ja haluaa tehdä ratkaisuja. Venla ei vain ole peliälyltään sarjan paras yksilö, vaan myös haluaa tietoisesti ajaa itseään niihin tilanteisiin, joissa otteluita ratkaistaan. Kokonaisvaltaisuuden ja monipuolisuuden osalta puhutaan pelaajasta, joka on nyt ja jatkossa osana keskustelua, kun mietitään sarjan parasta pelaajaa. Venla on erinomainen kapteeni tälle joukkueelle ja kuten hyvälle johtajalle kuuluu, hänellä on taito inspiroida ympärillään olevia. Venla on ydinpalanen meidän tulevaisuuden rakentamiselle ja on erinomaiset kasvot niin Kirittärille kuin koko naispesäpallolle.”

”Se että joukkueen kapteeni on valmis jo alkuvuodesta allekirjoittamaan kahden vuoden jatkosopimuksen, on kova juttu. Venla on kunnianhimoinen ja vaatii oikealla tavalla asioiden kunnossa olemista, joten itse näen tämän myös positiivisena signaalina siitä, että seurassa asioita tehdään oikein. Sitoutuminen tulevaisuuden rakentamiseen on Kirittärien kannalta todella upea asia. Ja kun kyseessä on pelaaja, joka haluaa joka päivä olla parempi, on tämä myös hatunnosto meidän valmennukselle”, Kirittärien seurajohtaja Laura Nuutinen sanoo.

Venla Karttunen

  • 21 vuotta
  • Vuoden tyttöpesäpalloilija 2019 ja 2020
  • 4 suomenmestaruutta, 1 hopea
  • Naisten Itä-Länsi 2022 ja 2023
  • 7.kausi Kirittärissä alkamassa

#liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #kirittäret #itälänsi

Lue myös
Uutinen