Itä-Länsi-tapahtuman lipunmyynti käynnistyy – parhaat paikat viedään nyt!

 – Yleinen

Ensi kesänä Jyväskylässä 27.–30.06.2024 pelattavan pesäpallon Itä-Lännen lipunmyynti on alkanut. Tapahtuma palaa Jyväskylään yli neljänkymmenen vuoden tauon jälkeen.

Itä-Länsi-viikonlopun lipunmyynti on nyt käynnissä. Lipunmyynnin ensimmäisessä vaiheessa tarjolla on katetun pääkatsomon yksittäis-, paketti- ja VIP-lippuja.

– Hippoksen uusittu pääkatsomo tulee varmasti täyttymään nopeasti, joten suosittelemme toimimaan vikkelästi, mikäli aikeissa on nauttia tähdistöviikonlopusta parhailla paikoilla, Itä-Lännen tapahtumavastaava Aleksi Järviaho ennustaa.

Lippuja tapahtumaan myy Ticketmaster.

Itä-Länsi-tähdistöottelu järjestään Jyväskylässä nyt neljättä kertaa, viimeksi miesten Itä-Länsi on pelattu Jyväskylässä vuonna 1980. Naisten Itä-Länttä ei ole kertaakaan aiemmin pelattu Jyväskylässä.

– Itä-Länsi-tapahtuma toimii mahtavana näyteikkunana niin pesäpallopelin ensikertalaiselle kuin kokeneellekin pesäpallojännärille. Nyt on oiva tilaisuus saapua Jyväskylään koko perheen voimin, Superpesis Oy:n toimitusjohtaja Olli Aro sanoo.

Pesäpallon Itä-Länsi-tapahtuma kokoaa yhteen parhaat mies-, nais-, tyttö- ja poikapesäpalloilijat. Idän ja Lännen joukkueet mittaavat paremmuuttaan neljässä huippuottelussa: miehissä, naisissa, pojissa ja tytöissä.

Itä-Länteen otetaan varaslähtö jo torstaina 27. 06.2024, kun Jyväskylässä pelataan miesten Ykköspesis-ottelu. Perjantaina illalla on luvassa naisten Superpesis-ottelu. Lauantaina toisistaan mittaa ottavat Idän ja Lännen tytöt sekä naiset. Sunnuntaina pelataan poikien ja miesten Itä-Länsi-ottelut. Vuonna 2024 järjestetään miesten 89. ja naisten 62. Itä-Länsi-ottelu. Jyväskylän Itä-Lännessä järjestetään viime kesän tapaan myös Tähtien Kisat.

Osta lippusi nyt: https://www.ticketmaster.fi/artist/ita-lansi-lippuja/968523

Itä-Länsi-tapahtuma

 • 27.‒30.06.2024 Jyväskylässä Hippoksen pesäpallostadionilla
 • Järjestetään Jyväskylässä neljättä kertaa
 • Miesten Itä-Länsi on järjestetty aiemmin Jyväskylässä vuosina 1980, 1977 ja 1949. Naisten Itä-Länttä ei ole aiemmin pelattu Jyväskylässä
 • Tyttöjen Itä-Länsi on pelattu Jyväskylässä kertaalleen vuonna 1978.
 • Otteluiden alustava aikataulu:
  • 27.06. Miesten Ykköspesis-ottelu
  • 28.06. Naisten Superpesis-ottelu
  • 29.06. klo 11.00 Tytöt, klo 16.00 Naiset
  • 30.06. klo 11.00 Pojat, klo 15.00 Miehet
 • Ensimmäinen Itä-Länsi-tapahtuma järjestettiin vuonna 1932

Lisätietoa: https://www.ita-lansi.fi/

#liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #kirittäret #itälänsi

Viimeaikaisia uutisia