Mette Mortensen, Saana Kamppinen ja Julia Pasanen mukaan Superin harjoitusrinkiin

 – Pelaajasopimukset, Superpesis, Yleinen

Kaikki 3 pelaajaa odottavat paljon tulevalta harjoituskaudelta Jyväskylän Kirittärissä.

Mette Mortensen:

”Hienoa päästä kehittymään ja haastamaan itseä uudessa seurassa tavoitteellisen joukkueen mukana. Porukassa on valtavasti osaamista ja olen valmis paiskimaan hommia joukkueen eteen. Innoissani odotan mitä tuleva tuo tullessaan.”

Mette Mortensen

Mattias Kitola on seurannut pidempään Mette Mortensenin peliuraa.

”Meten kanssa kohdattiin ensimmäisen kerran 2021 ja siinä pisti silmään, että tuossa urheilijassa on ihan kivasti sellaista pelurin habitusta yhdistettynä monipuoliseen sekä sisä- että ulkopelilliseen osaamiseen. Nyt tiet kohtasivat sopivalla tavalla ja muutto Jyväskylään mahdollistaa sen, että ohjatun harjoittelun määrä kasvaa isosti hyvässä yhteistyössä meidän urheiluakatemian kanssa. Mette on pelannut muutamia Superpesispelejä Lapualla ja näkisin, että taso Superpesiksen osalta vertauskuvallisesti on siinä että ollaan kynnyksen päällä astumassa eteisen puolelle ja nyt on oikea hetki painaa kaasua, että pystyy asettumaan taloksi.”

Pelaajatilastot: https://www.pesistulokset.fi/pelaaja/9880

Saana Kamppinen

Saana Kamppinen:

”Ihan mahtavat fiilikset sopimuksesta! Hienoa päästä aloittamaan tämä kausi puhtaalta pöydältä huippuseurassa ja -valmennuksessa. Oma halu kehittyä on korkealla ja odotan innolla, että pääsen treenaamaan kovien pelureiden kanssa.”

Mattias Kitola odottaa myös Saanalta kehitysaskelia harjoituskaudella:

”Saanan kohdalla me on saatu rakennettua hyvä paketti, missä asuminen, opiskelu ja urheilu kohtaavat ympäri vuoden ja tavoitteissa saada ylläpidettyä sitä kuviota myös pitkällä tähtäimellä. Saadaan viikko- ja viikonloppuharjoittelu omalle paikkakunnalle ja pelillisesti yhdistettyä meidän Ykköspesis sekä kilpailu pelipaikasta Superissa. Saana on pari vuotta Vaasassa pelannut Superpesistä etenijäjokerina ja varmasti jalkanopeus ja 0-tilannepurku ovat ne ominaisuudet millä ensin Superpesispaikkaa lähtee tavoittelemaan. Ykköspesis ja viikkoharjoitteluarki rakentavat kokonaisvaltaisen pelillisen kehityksen.”

Pelaajatilastot: https://www.pesistulokset.fi/pelaaja/9383

Julia Pasanen:

”Olen innoissani mahdollisuudestani päästä osaksi hienoa seuraa ja joukkuetta try out- sopimukseni myötä. Halu kehittyä pelaajana on kova ja uskon, että Kirittärien laadukas valmennus edesauttaa minua tavoitteideni saavuttamisessa.”

Julia Pasanen

Mattias Kitola summaa Julia Pasasesta.

”Edellisvuonna 2022 meillä Ykköspesiksessä Julia teki kovaa tulosta tehojen valossa, mutta aika ei tänä kesänä vielä ollut kypsä Superpesikseen. Ensi kaudella katsotaan mihin paukut riittävät. Julia on tosi hyvä sisäpelaaja, hyvä lyöntiteho ja mailanhallinta. Hyvän ja kovan arjen kautta lähdetään kehittämään ja uskon, että Julia ottaa todella nopeasti askeleita eteenpäin”,

Pelaajatilastot: https://www.pesistulokset.fi/pelaaja/11087

#liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #kirittäret #itälänsi

Lue myös