Selina Similä Kirittäriin 2024+2025 sopimuksella

 – Pelaajasopimukset, Superpesis, Yleinen

B-tyttöikäinen Similä pelasi Oulun Lipossa Ykköspesistä ja voitti Ykköspesiksen etenijätilaston. Ulkopelipaikka Lipossa Similällä oli etukentällä. Hän pelasi myös B-tyttöjen Itä-Lännessä.

Selina Similä Kirittäriin 1+1 sopimuksella.

”- Useampi vuosi on jo Selinaa seurattu ja nyt tänä vuonna vähän vielä sitten tiiviimmin. Koko ajan vahvistui tunne, että tässä on pelaaja, joka Kirittäriin halutaan. Selinalla on tosi hyvä kausi ykköspesiksessä Oulun Lipottarissa alla ja hän oli varmasti ykköspesiksen ja ikäluokkansa parhaita pelaajia tänä vuonna. Omassa roolissaan täällä meillä voi heti isostikin aueta juttuja. Innostuneena ja uteliaana mennään tulevaa kohti, että nyt kun päästää samassa joukkueessa tekemään töitä niin mitä saadaan aikaan. Juoksunopeuden ja etenemisosaamisen yhdistelmässä on varmasti jo heti top10 pelaaja tässä maassa, mutta toki kun sarjataso nousee niin sisäpelillinen ja ulkopelillinen vaade kasvaa”, kertoo Mattias Kitola.

”Hyvin onnistuneen kauden jälkeen tuntui, että haluan ottaa seuraavan askeleen urheilu-uralla. Kirittärissä saan varmasti kehittyä huipuissa olosuhteissa ja ottaa mallia kokeneemmista pelaajista, jonka takia päädyin tänne. Innolla jo odotan tulevaa kautta ja uusia haasteita!”, kertoo Selina Similä

Selina Similän pelaajakortti Pesistuloksissa: https://www.pesistulokset.fi/pelaaja/10520

#liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #kirittäret #itälänsi

Lue myös