Kirittärillä huima yleisömäärän kasvu uudella Hippoksella

 – Yleinen

Tänään ke 16.08.2023 17:30 alkavassa puolivälieräsarjassa Lapuaa vastaan Joukkue tarvitsee jälleen katsomot täyteen kannustamaan Kirittäret voittoon!

Kirittäret sai uuden Hippoksen stadionin käyttöön heinäkuun alussa ja se on ollut huima yleisömenestys. Uuden stadionin yleisökeskiarvo on ollut peräti 1300 katsojaa, Kirittäret kiittää kaikkia faneja! Kun lasketaan mukaan alkukauden ottelut vanhalla Hippoksella, niin Kirittärien runkosarjan yleisökeskiarvoksi tuli 1076 katsojaa (+62.7% kauden 2022 runkosarjaan).

Naisten Superpesiksen yleisömäärien hienosta kasvusta kaikilla paikkakunnilla on tehty juttuja useammassakin mediassa, kuten Supervuoro.com uutisartikkelissa https://www.supervuoro.com/verkkolehti/naisten-superpesis/naisten-superpesiksen-katsojamaarat-2023-yleisorajahdys-ja-pullisteleva-hippos/

Superpesis nosti naisten Superpesiksen hienojen yleisömäärien lisäksi myös miesten Superin hienot kasvuluvut https://www.superpesis.fi/uutiset/superpesiksen-runkosarjassa-yllettiin-huimiin-lukemiin-naisten-superpesiksessa-yleisokeskiarvo-kasvoi-34-prosenttia/

Kirittärien seurajohtaja Laura Nuutinen on Superpesiksen haastattelussa iloinen yleisömäärien kasvusta.

– ”Hippoksen uuden stadionin katsojamäärä on ollut todella iloinen yllätys. Parantuneet olosuhteet ovat tuoneet meille uusiakin katsojia, ja olemme onnistuneet luomaan stadionille sellaisen tunnelman, että moni ensikertalainen on löytänyt tiensä pesiskatsomoon jo useamman kerran kesän aikana. Kirittäret ja pesäpallo kiinnostavat tällä hetkellä Jyväskylässä”

Keskiviikkona 16.08.2023 klo 17:30 (HUOM! Varhaisempi alkamisaika!) alkavat puolivälierät 2000-luvun Titaanien taistelulla, kun Kirittäriä vastaan asettuu rakas vastustaja Lapun Virkiä. Molemmilla joukkueilla on takanaan hieman loukkaantumisten sävyttämä runkosarja, mutta pudotuspeleissä molemmat joukkueet ovat varmasti täynnä virtaa. Tyylipisteitä ei jaeta, vaan ainoataan voitoilla on merkitystä. Kirittärien kotipeleissä on ollut mahtavan yleisömäärän myötä upea tunnelma ja juuri yleisöstä onkin muodostumassa Kirittärille ns. 13. pelaaja. Tule siis kannustamaan Kirittäret voittoon!

Otteluennakko Kirittärien Instagramissa: https://www.instagram.com/reel/Cv-GkaCITPr/

Liput ennakkoon https://www.nettilippu.fi/fi/event/puolivaliera-kirittaret-lapua-16-8

#mestareidenmatkassa #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #kirittäret #itälänsi

Viimeaikaisia uutisia