Mari Mantsinen nappaa kärpäsiä Kirittärissä myös kaudella 2023

 – Pelaajasopimukset, Superpesis

Mantsisen sopimus on mallia 1+1 eli sopimuksessa on optio myös kaudelle 2024.

Hienoja uutisia Kirittärien faneille! Kirittärien voitontahdon ruumiillistuma ja syöttölautasen kuningatar, 3-kertainen Suomenmestari ja Itä-länsi -pelaaja Mari Mantsinen jatkaa Kirittärissä myös kaudella 2023.

Pelinjohtaja Mattias Kitola on erittäin tyytyväinen Mantsisen soppariin.

– Kun Suomen paras naislukkari jatkaa joukkueessa, niin lievästi sanottuna hyvät on fiilikset. Minulla ja Marilla on äärimmäisen hyvä luottamussuhde keskenämme. Marin lukkarin taidot tuntevat kaikki, mutta sisäpelissä hänen roolinsa on paljon suurempi miltä se ulospäin näyttääkään. Hän on äärimmäisen tärkeä kaaripelaaja ja on hoitanut hienosti myös klassisia 2-pelinjohtajan rooleja.

Onnittelut Mari uudesta sopimuksesta Kirittärien kanssa! Mikä sai sinut jatkamaan – ja ennen kaikkea Kirittärissä?

– Se motivoi jatkamaan, että haluaa ja voi edelleen kehittyä lajissa. Ja totta kai myös se, että pääsee pelaamaan kovia pelejä. Kirittärissä minun on ollut hyvä olla, koen että olen kehittynyt joka vuonna ja ottanut pelaajana steppejä eteenpäin. Fysiikkaharjoitteluun olen löytänyt parin viime vuoden aikana itselleni sopivia harjoitteita, niin ei ollut mitään syytä vaihtaa maisemaa.Olemme saamassa ensi vuodeksi uuden stadionin ja seurassa on koko ajan selkeä positiivinen eteenpäin menemisen fiilis, niin totta kai nämä asiat motivoivat myös jatkamaan.

Lue myös