Kirittäret lahjoitti 2000€ SPR Jyväskylän osastolle

 – Superpesis, Yleinen

Kirittärien avausottelun 15.05.2022 kioskituotot kerättiin Keski-Suomeen saapuneiden ukrainalaisten hyväksi.

Jyväskylän Kirittäret lahjoitti perjantain ottelussaan 2000 euroa Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osastolle. Lahjoitus on tarkoitettu tukemaan Ukrainasta Keski-Suomeen saapuneiden pakolaislasten ja -nuorten harrastustoimintaa. Lahjoitukseen on käytetty Kirittärien kauden avauspelin kioskimyynnin tuotto.

Laura Toikkanen, SPR:n Sari Hovila, Henna Virkkunen ja pelituomari Jan Karjalainen

”Ukrainalaisten hätä on koskettanut syvästi Kirittärien yhteisöä. Omalta osaltamme haluamme olla tukemassa alueellemme pakolaisina saapuneita lapsia ja nuoria. On tärkeää että jokaisella lapsella olisi mahdollisuus mieluisaan harrastukseen. Suuri kiitos yleisöllemme ja SPR Jyväskylän osastolle, jotka ovat tätä mahdollistamassa”, Kirittärien puheenjohtaja Henna Virkkunen sanoo.

Lahjoituksen vastaanottanut SPR Jyväskylän osaston puheenjohtaja Sari Hovila sanoo ukrainalaisten hädän koskettaneen monia. 

”SPR Jyväskylän osaston vapaaehtoiset ovat monella eri tavoin auttaneet Jyväskylään tulleita ukrainalaisia, muun muassa huoneistojen varustelussa ja erilaisten tarvikkeiden hankinnassa. Tämä Kirittärien lahjoitus on hieno tuen osoitus ukrainalaislapsille. SPR Jyväskylän osasto pystyy osoittamaan tuen heille suoraan esimerkiksi harrastusvälineiden hankintaan”, Sari Hovila kertoo. 

Laura Toikkanen, SPR:n Sari Hovila ja Henna Virkkunen

Ukrainan passilla on Kirittärien peleihin vapaa sisäänpääsy koko kesän.

#uuttakohti #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #pesis100 #spr #ukraina

Lue myös