Kirittäret hakee seurajohtajaa, haku 06.05.2022 mennessä

 – B-tytöt, Superpesis, Talent, Uutiset - Naisten Ykköspesis, Yleinen

Heittäydy pesäpallon vietäväksi ja lähde mukaan tekemään Jyväskylän Kirittäristä Suomen ylivoimaisesti seuratuinta naisjoukkuetta.

Etsimme tiimiimme seurajohtajaa monipuolisiin työtehtäviin, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja viemään seuran toimintaa eteenpäin. Takaamme että tässä pestissä tylsää ei tule, ja tekemistä riittää! 

Kirittäret on Suomen menestynein naispesäpallojoukkue 2000-luvulla. Superpesiksen lisäksi seuralla pelaa joukkueet ykköspesiksessä, suomensarjassa ja tyttöjen superpesiksessä. Tavoitteemme on tarjota urheilijoille maan parhaat olosuhteet kehittyä pelaajana lajin huipulle, tuottaa ottelutapahtumien katsojille huikeita urheiluelämyksiä ja kannustaa lapsia ja nuoria laajasti liikunnalliseen elämäntapaan. 

Tuleva seurajohtajamme on aikaansaava, organisointitaitoinen ja positiivisen asenteen omaava kehittäjä, jonka sydän sykkii urheilulle. Hän sormet syyhyten vie eteenpäin kehitysideoitamme  – itse vahvasti mukana toteuttaen. Tämä sosiaalinen tyyppi innostaa, kannustaa ja motivoi ihmisiä ympärillään mukaan seuran kehittämiseen ja seuran arjen pyörittämiseen. 

Seurajohtajamme tekee tiivistä yhteistyötä seuran urheilutoimenjohtajan, valmennuksen, pelaajien ja johtokunnan kanssa. Hän toimii myös linkkinämme sidosryhmiin kuten yhteistyökumppaneihin, faneihin, vapaaehtoistyöntekijöihin, muihin seuroihin ja mediaan.

Seurajohtajanamme 

 • Vastaat yhteistyökumppaneiden sopimusneuvotteluista ja organisoit yhteistyösopimusten sisällöt toteutukseen. Pääset sukeltamaan perinteisemmän pelipaita- ja printtimainonnan lisäksi myös digitaaliseen ja sosiaalisen median markkinointiin.
 • Vastaat seuran taloudesta ja hallinnosta. Tässä sinua on tukemassa osaava tilitoimisto sekä johtokunta.
 • Olet seuramme kehitysveturi. Kahmit villejäkin ideoita mm. seuran henkilöstöltä, faneilta ja yhteistyökumppaneilta ja muovaat niitä eteenpäin. 
 • Vastaat ottelutapahtumien käytännön organisoinnista yhdessä osaavien tekijöiden kanssa.
 • Edustat seuraa neuvotteluissa, eri kanavissa ja medioissa, joten yhteistyökyky, esiintymisvalmiudet ja hyvä suomen kielen taito on tarpeen. Muu kielitaito eduksi. 
 • Tehtävän aloitusajankohta sovitaan erikseen. Toiveemme on, että pääset aloittamaan mahdollisimman pian. 

 Meiltä saat

 • Kokoaikaisen, vakituisen työn
 • Joustavat työajat
 • Kannustavan palkkauksen
 • Innostavan ja kehittämishakuisen työyhteisön urheilun huippuammattilaisten kanssa
 • Tarvittavan taustatuen tehtävässäsi onnistumiseen

Jos sinä sopisit meille seurajohtajaksi, ota rohkeasti yhteyttä ja laita meille vapaamuotoinen työhakemus sekä CV:si tulemaan palkkatoiveineen 06.05.2022 mennessä osoitteeseen marjut.sibenberg@kirittaret.fi 

Lisätietoja paikasta antaa Marjut Sibenberg marjut.sibenberg@kirittaret.fi, puh. 0400 49 0025.

#uuttakohti #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #pesis100

Lue myös