Mattias Kitola Kirittärien II-pelinjohtajaksi

 – B-tytöt, Superpesis, Talent, Uutiset - Naisten Ykköspesis, Yleinen

Mattias Kitola, 25, toimii Kirittärien superin II-pelinjohtajana jo tulevalla kaudella 2022. Kitola toimii myös Talent ryhmän päävalmentajana sekä b-tyttöjen pelinjohtajana.

Kaudella 2024 Mattias Kitola siirtyy naisten superpesiksen päävalmentajaksi ja pelinjohtajaksi.

Vähän erilainen talvi tässä on ollut, kuin mitä suunniteltiin ja suunniteltua aikataulua nopeammin tullut oltua eri tilanteissa, miettii Kitola mennyttä talvea.

Nyt kun talvi meni superin viuhkassa niin paljon pitää kevään ja kesän aikana oppia ja opiskella tuota 2. pelinjohtajan hommaa. Koen, että tässä talven 1. pelinjohtajana oltua, olen oppinut tuntemaan superin pelaajat vielä entistä paremmin. Se varmasti auttaa kesällä, kun on saatu kaarelta nyt myös yhteisiä kokemuksia, eikä vain vaihtopenkiltä missä olen pelaajien kanssa aiemmin toiminut. Varmaan tämä lyhyt pelinjohtajastintti antoi myös ihan hyviä signaaleja tuonne 2024 kaudelle etenkin kun tässä nyt saa pari vuotta vielä kasvaa ja oppia, summaa Kitola myös tulevaa uraansa.

Mattias Kitola

Mattias on erittäin sitoutunut ja intohimoinen valmentaja, joka omaa myös erinomaiset yhteistyötaidot. Nalle Viljasen sairausloman aikana Mattias on kantanut todella ison vastuun joukkueiden valmennuksesta ja onnistunut siinä erinomaisesti, kommentoi Kirittärien urheiluvastaava Armi Ahola.

Oli meidän seuralle korona-ajan lottovoitto, kun saatiin Matukka 2-vuotta sitten mukaan superpesisjoukkueen taustalle. Hänestä näki heti äärimmäisen palon lajia kohtaan. Viime kesä ja kuluva talvi on osoittanut, että Matukkasta kasvaa tulevaisuuden huippu pelinjohtaja ja valmentaja, kehuu sairauslomalta tositoimiin palannut Nalle Viljanen.

Mattias Kitola
Kuva Foto-Antti / Jyrki Röppänen

Superin fysiikkavalmennuksesta vastaavat Saija Määttä, Vesa Rantanen ja Katja Saari. Psyykkisestä valmennuksesta kantaa vastuun Riitta Holappa.

Kaudella 2022 Naisten ykköspesiksen pelinjohtaja on Juha Mäkelä. Mäkelä toimii myös b-tyttöjen II-pelinjohtajana.

Suomisarjassa Kirittärien pelinjohtajana toimii Nea Moilanen ja II-pelinjohtajana Saija Koski.

Talentin fysiikkavalmennuksesta vastaavat Emma Körkkö ja Vesa Rantanen.

Lisätietoja
Nalle Viljanen 0403592324
Urheilutoimenjohtaja, Kirittäret

#uuttakohti #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #pesis100

Lue myös