Jyväskylän Kirittäret ry syysvuosikokouksen päätöksiä

 – B-tytöt, Superpesis, Talent, Uutiset - Naisten Ykköspesis, Yleinen

Jyväskylän Kirittäret ry:n vuosikokous pidettiin torstaina 25.11.21.
Seuran syyskokous vahvisti tulevan vuoden toimintasuunnitelman, talousarvion ja henkilövalinnat.

Johtokuntaan uudeksi jäseneksi valittiin Marjut Sibenberg ja johtokunnasta pois jäivät Kirsi Hänninen ja Mari Kankaanperä. Kiitokset Kirsille ja Marille vahvasta panoksesta viime vuosien aikana.

Marjut ”Sipe” Sibenberg on tuttu Kirittärien paidasta vuoden 2001 hopeajoukkueesta. Nykyään hän toimii yritysmaailmassa liiketoimintajohtajana.
”On hienoa saada Marjutin osaaminen ja kokemus mukaan seuran kehittämiseen. On iso vahvuus, että johtokunnassa on monipuolista osaamista ja näkemystä yhteiskunnan eri sektoreilta”, seuran puheenjohtaja europarlamentaarikko Henna Virkkunen sanoo. Muina johtokunnan jäseninä jatkavat Risto Pitkänen, Armi Ahola, Aki Korpinen, Toni Niininen, Jaakko Rusanen ja Silja Rehunen. Seurajohtajana työskentelee Pete Kaijansinkko ja urheilutoimenjohtajana Nalle Viljanen.

Ensi vuonna vietetään valtakunnallista pesäpallon 100-vuotisjuhlaa, mikä tulee näkymään myös Kirittärien toiminnassa. Toista vuotta peräkkäin Kirittärillä on joukkueet kaikilla korkeimmilla sarjatasolla: naisten superpesiksessä, ykkösessä, suomensarjassa ja tyttöjen superpesiksessä. Tämä vahvistaa Kirittäret Talent-toimintaa, jossa kehitetään pelaajapolkua juniorivuosista kohti superpesiksen huippua.

”Kuluneella kaudella Kirittäret ylsi hienoihin saavutuksiin, kun superpesiksen lisäksi myös tyttöjen superjoukkue saavutti hopeaa, ja paikka ykköspesiksessä säilyi. Ensi kaudella superissa on tavoitteena taistella taas mestaruudesta ja pyrkiä myös tyttöjen sarjassa hyvään kilpailulliseen menestykseen. Taloudellisesti seuramme on hyvässä tasapainossa ja olemme selvinneet koronan aiheuttamista haasteista kohtuullisen hyvin, kiitos laajalle ja jatkuvassa kasvussa olevalle yhteistyökumppaniverkostolle”, puheenjohtaja Virkkunen toteaa.

#uuttakohti #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #elämänenergiaa

Lue myös