PPL Itä-Suomi palkitsi 2021 parhaita pelaajia, seuroja, seuratoimijoita ja tuomareita

 – B-tytöt, Superpesis, Talent, Uutiset - Naisten Ykköspesis, Yleinen

Keski-Suomeen ja Kirittäriin tuli runsaasti erilaisia palkintoja 2021 Pesäpalloliiton Itä-Suomen parhaiden palkitsemistilaisuudessa. Menestystä tuli useille pelaajille sekä myös erikoishuomiona Johtoryhmän Pytty Pete Kaijansinkolle.

Pesäpalloliiton Itä-Suomen seurakokouksessa Tanhuvaarassa vietettiin lauantaina 30.10.2021 palkintogaalaa. Kirittärien pelaajille ja pelinjohdolle myönnettiin useita palkintoja.

Keski-Suomen alueelle myönnetyt palkinnot Pesäpalloliiton Itä-Suomen alueen seurakokouksen palkintogaalassa Tanhuvaarassa.
Kuva Risto Pitkänen

Petri Kaijansinkko palkittiin Johtoryhmän Pytyllä pesäpallon eteen tehdystä työstä. Johtoryhmän pytty on harvinainen kunnianosoitus eikä sitä Itäisellä alueella välttämättä joka vuosi jaeta, ja sen voi saada vain mittavista ja moninaisista ansioista pesäpallon parissa. Pete Kaijansinkon asenne, tekeminen, sitoutuminen ja osaaminen ovat koko pesäpalloväen tiedossa. Pesäpalloliiton Itä-Suomen alueen johtoryhmä halusi tuoda esiin kunnioituksensa tuosta vuosikausien työstä Johtoryhmän pytyn myöntämisellä.

Pesäpalloliiton Itä-Suomen harvinainen erikoispalkinto Johtoryhmän Pytty annettiin Pete Kaijansinkolle.

Kirittärien pelaajista palkittiin vuoden naispelaajana Emma Körkkö ja vuoden tyttöpelaajana Venla Karttunen. Vuoden nuorisovalmentajina palkittiin B-tyttöjen joukkueen hopealle valmentaneet Mattias Kitola ja Eemil Peltomäki. Eemil Peltomäki toimi myös Kiri&Kirittäret Juniorit juonioripäällikkönä. Vuoden menestyjinä palkittiin hopeaa saavuttaneet B-Tyttöjen ja Kirittärien Superpesiksen joukkueet.

KIrittärien palkinnot:
Vuoden naispelaaja: Emma Körkkö
Vuoden tyttöpelaaja: Venla Karttunen
Vuoden nuorisovalmentajat: Mattias Kitola, Eemil Peltomäki
Vuoden menystyjä palkinnot: B-tyttöjen ja Naisten Superpesis joukkueet
Johtoryhmän pytty pesäpallo eteen tehdystä työstä: Pete Kaijansinkko

Lisäksi Jyväskylään ja Keski-Suomeen tuli muutakin menestystä. Kirittärien kuuluttamostakin tuttu Jyväskylän Valon Sini Siekkinen palkittiin seuratoimijana. Sini on ollut keskeinen tekijä naisten harrastepesiksen hurjaan suosioon ja harrastajamäärän kasvuun Jyväskylässä. Jyväskyläläisille tuttu kakkostuomari Jarno ”Ahma” Valtonen palkittiin vuoden tuomarina. Kirittärien yhteistyöseura Kiri&Kirittäret Juniorit palkittiin valtakunnan menestyksen lisäksi myös Itäisen alueen 2021 junioriseurana. Hankasalmen Hanka palkittiin lisäksi vuoden pesisharrastaja-palkinnolla. Itäisen alueen harvemmin jaettavan erikoispalkinnon sai Jyväskylän Lohi ja sen Lohi-ilmiö.

#uuttakohti #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #elämänenergiaa

Viimeaikaisia uutisia