Kaksi lahjakasta nuorta Kirittärien superpesisjoukkueen harjoitusryhmään

 – B-tytöt, Pelaajasopimukset, Superpesis, Talent, Uutiset - Naisten Ykköspesis

Kirittärien oma kasvatti Fanni Käyrä ja Joensuun Mailasta siirtyvä Sara Kujanen liittyvät Kirittärien Superpesisjoukkueen harjoitusrinkiin

Kirittärien oma kasvatti, vasta 15-vuotias Fanni Käyrä liittyy Kirittärien superpesisjoukkueen harjoitusryhmään. Päättyneellä kaudella etukentällä ja polttolinjassa pelannut monipuolinen sisäpelaaja pelasi Kirittärien Talent-ryhmän kaikissa joukkueissa osoittaen poikkeuksellista lahjakkuutta urheilijana. Lisäksi Fanni oli yksi avainpelaajista valtakunnallisesti kuudenneksi sijoittuneissa Kiri&Kirittäret Junioreiden C-tytöissä.

”Lähden tosi innostuneena mukaan Superin ryhmään. Odotan jo kovasti mitä kaikkea pääsen oppimaan huippupelaajilta ja valmennukselta”, Fanni tuumailee.

Toinen ryhmään liittyvistä pelaajista on Joensuun Mailasta kaksivuotisella sopimuksella Kirittäriin siirtyvä Sara Kujanen. Vasemmalta lyövä ja vasenkätinen Sara, 18, muuttaa jo ensi viikolla Jyväskylään saatuaan siirron Schildtin Urheilulukioon. Sara Kujanen pelasi päättyneellä kaudella JoMan tyttöjen superpesisjoukkueessa ollen joukkueensa selkeästi paras sekä lyöjä- että kärkilyöntitilastossa. Lisäksi hän sai pelikokemusta ykköspesiksestä Puijon Pesiksen riveissä.

”Mahtavaa päästä oppimaan uutta ja tulla mukaan Kirittärien toimintaan. Innostunein ja hyvin mielin liityn ryhmään”, Sara hehkuttaa.

Kirittärien superpesisjoukkueen harjoitusryhmä kaudelle 2022 on valmis hyvin pian. ”Pelinjohtaja, urheilutoimenjohtaja Nalle Viljanen pääsee jo tämän viikon lopulla kertomaan ryhmän lopullisen koosteen ja antamaan myös kommenttinsa ryhmän rakenteesta sekä tulevan harjoituskauden ohjelmasta. Nuoria, todella lahjakkaita pelaajia on nostettu nyt aika paljon mukaan. Olen varma, että esimerkiksi Kujasen ja Käyrän kuten muidenkin lahjakkuuksien otteet tulevat ihastuttamaan Kirittärien faneja vielä pitkään”, seurajohtaja Pete Kaijansinkko kertoo.

#uuttakohti #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #elämänenergiaa

Lue myös